Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Barcelona, victorie incredibilă în faţa rivalei Atletico, Real a trecut la limită de Granada! Toate rezumatele zilei din La Liga AICI

VIDEO | Barcelona, victorie incredibilă în faţa rivalei Atletico, Real a trecut la limită de Granada! Toate rezumatele zilei din La Liga AICI

La Liga

Comentarii

Ziua de duminică din La Liga a oferit un savuros derby Barca - Atletico, alături de alte trei partide.

Real Madrid s-a descurcat fără Benzema accidentat şi Vinicius suspendat. Pe teren propriu cu Granada salvatorul trupei lui Ancelotti a fost Asensio care a marcat cu o execuţie superbă.

A fost primul gol în La Liga în acest an pentru spaniol. Real şi-a mărit avansul în fruntea clasamentului. Galacticii au şase puncte peste locul 2 Sevilla.

Barcelona a renăscut după transferurile de senzaţie din această iarnă. Cu Adama Taore titular şi Aubameyang intrat pe parcurs, catalanii s-au distrat pe Nou Camp cu Atletico.

După ce Carrasco a deschis scorul, Jordi Alba a dat golul sezonului de până acum în La Liga din centrarea lui Dani Alves.

Gavi a făcut 2 la 1 cu o lovitură de cap, iar Araujo a punctat pentru scorul pauzei, 3 la 1. Dani Alves a fost one man show. Brazilianul a dat pasă de gol, a marcat pentru 4 la 1 şi a fost şi eliminat după un fault dur la Carrasco.

Luis Suarez a marcat ultimul gol al partidei, dar Atletico nu a mai câştigat un meci în deplasare în La Liga din septembrie anul trecut.

Villarreal a dat lovitura pe terenul revelaţiei Betis. După ce a marcat de câte 4 ori în ultimele două etape, trupa din Sevilla a pierdut la zero.

Pau Torres a deschis scorul pentru echipa antrenată de Unai Emery. Etienne Capue a marcat cu o execuţie senzaţională primul gol al său în acest sezon şi Villarreal a urcat pe 6, la un punct în spatele lui Atletico şi la două de Barcelona.

Valencia şi Sociedad au remizat alb pe Mestalla. Le Normand a trecut pe lângă deschiderea de scor în prima repriză, iar Maxi Gomez a irosit o ocazie mare în al doilea act.

A fost al treilea rezultat de egalitate consecutiv dintre cele două formaţii.

Afla mai multe despre: la liga 

viewscnt
Articole similare