Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bayern Munchen s-a calificat în 16-imile de finală ale Cupei Germaniei, după o victorie lejeră la Cottbus

VIDEO | Bayern Munchen s-a calificat în 16-imile de finală ale Cupei Germaniei, după o victorie lejeră la Cottbus

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern s-a calificat luni în 16-imile de finală ale Cupei Germaniei, după ce s-a impus, scor 3-1, pe terenul echipei de liga a patra Energie Cottbus.

Lewandowski a deschis scorul după mai bine de o jumătate de oră de joc, după ce iniţial portarul Moser intervenise excelent. În partea a doua, Coman a dublat avantajul bavarezilor. Intrat pe parcurs, Goretzka şi-a trecut şi el numele pe tabelă şi a dus scorul la 3-0, care nu avea să fie însă şi cel final. Gazdele au primit uşor un penalty şi au marcat golul de onoare.

Wolfsburg a tremurat serios pentru calificarea în 16-imile Cupei Germaniei. A avut nevoie de prelungiri pentru a o elimina pe Halle, din liga a treia. Lupii s-au trezit conduşi în finalul primei reprize, dar au revenit şi au trecut ei la conducere - 2 la 1 şi 3 la 2. Halle a avut forţa să revină de fiecare dată. Golul care a trimis meciul în prelungiri a venit când nimeni nu se mai aştepta. Fetsch a marcat în minutul 91. La reluare, Wolfsburg a rezolvat repede problema calificării. Knoche şi Brekalo au marcat în primele patru minute ale timpului suplimentar şi au trimis-o pe Wolfsburg în 16-imi.

Afla mai multe despre: bayern 

viewscnt
Articole similare