Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Benzar îi ia apărarea lui Dică: "Mister nu are ce să facă"

VIDEO | Benzar îi ia apărarea lui Dică: "Mister nu are ce să facă"

FCSB

Comentarii

Romario Benzar a jucat 72 de minute în această seară împotriva celor de la Concordia. Dică l-a scos din teren pentru a forţa în ofensivă. Rusescu i-a luat locul fundaşului.

Romario Benzar s-a ales cu o lovitură sub ochi etapa trecută cu Hermannstadt, dar aceasta nu l-a împiedicat să evolueze în jocul de la Voluntari. Dacă nici el nu ar fi fost apt pentru această partidă, Dică ar fi trebuit să mai apeleze la o improvizaţie în defensivă. În această săptămână Stan s-a accidentat şi el şi a îngroşat lista indisponibililor pe care se mai află Momcilovic şi Bălaşa.  

"Dacă nu mai sunt alţi jucători, cine să joace în centru? Mister încearcă tot ce depinde de el, azi a jucat Filip, pe viitor sper să revină Marko, Bălaşa, sunt jucători importanţi pentru noi. Important e că suntem pe primul loc, ne pregătim bine, trebuie să analizăm unde am greşit şi pe viitor să nu mai repetăm greşelile" a spus fundaşul FCSBului. 

Dacă Benzar a suferit etapa trecută, acum a venit rândul lui Tănase. 
 
 "Am primit o lovitură în careu, părerea mea că a fost penalty clar, dar dl Tudor s-a făcut că nu vede" a spus supărat atacantul. 
 

Afla mai multe despre: benzarflorin tănasedică 

viewscnt
Articole similare