Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bucurie fără margini în Burundi! Micuţa naţională ajunge în premieră la Cupa Africii. Ce vedetă a ratat prezenţa la turneul final

VIDEO | Bucurie fără margini în Burundi! Micuţa naţională ajunge în premieră la Cupa Africii. Ce vedetă a ratat prezenţa la turneul final
Comentarii

Burundi s-a calificat la ediţia din acest an a Cupei Africii după ce a remizat în ultimul meci al grupei preliminare, 1-1 în faţa Gabonului.

La oaspeţi a evoluat şi jucătorul lui Arsenal, Pierre Emerick Aubameyang, dar vârful nu şi-a putut ajuta echipa să câştige şi să obţină biletele pentru primul turneu final al competiţiei cu 24 de echipe la start. O remiză le era suficientă celor din Burundi pentru a termina pe poziţia secundă în grupă, calificantă la ediţia din vara acestui an. A fost 1-1 după două goluri reuşite în ultimul sfert de oră şi Burundi completează lista debutantelor competiţiei din Egipt pe care se mai află Mauritania şi Madagascar.

Tanzania a fost ultima echipă calificată la turneul final după o victorie în faţa Ugandei cu 3-0. iată cum arată şi urnele înaintea tragerii la sorţi de la Cairo, de pe 12 aprilie. 

Urna 1: Egipt, Ghana, Tunisia, Coasta de Fildeş, Camerun, Senegal
 
Urna 2: Maroc, Nigeria, RD Congo, Algeria, Mali, Guineea
 
Urna 3: Uganda, Africa de Sud, Guineea Bissau, Zimbabwe, Angola, Burundi
 
Urna 4: Mauritania, Namibia, Benin, Kenya, Madagascar, Tanzania
 
Turneul final al Cupei Africii va avea loc în perioada 15 iunie - 13 iulie în Egipt. 

Afla mai multe despre: burundicupa africiigabonaubameyangegipt 

viewscnt
Articole similare