Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Burcă a rezistat doar 27 de minute cu Sevilla. Ce a păţit fundaşul echipei naţionale: "Sper să nu fie ceva grav"

VIDEO Burcă a rezistat doar 27 de minute cu Sevilla. Ce a păţit fundaşul echipei naţionale: "Sper să nu fie ceva grav"

CFR Cluj

Comentarii

Pentru Andrei Burcă a fost o seară cu adevărat de coşmar, după ce echipa sa a ratat calificarea. El a rezistat doar 27 de minute în meciul cu Sevilla după ce s-a accidentat în startul partidei.

"Nu m-am menajat, am încercat să mai joc după acea lovitură vreo 12 minute, numai că la orice schimbare de direcţie mă înţepa şoldul. Sper să nu fie ceva grav, trebuie să fac un RMN. Sper să fie doar o contuzie şi să îmi revin în câteva zile", a declarat Andrei Burcă despre accidentarea suferită în meciul cu Sevilla. Burcă a făcut parte şi din lotul echipei naţionale la ultimele acţiuni şi este unul dintre cei mai buni apărători din România, fiind în vederile lui Mirel Rădoi pentru partida decisivă cu Islanda. 

Burcă a povestit şi cum a trăit el şi colegii lui golul marcat de Păun, anulat ulterior, după ce arbitrul a acordat henţ la intervenţia lui Lacina Traore: "Ne-am dus toţi, eram toţi unii peste alţii, alergam cum puteam şi eu. După aceea când am văzut VAR a căzut cerul pe noi".

"Consider că am făcut un meci mare. Şi după ce am ieşit eu, băieţii au jucat extraordinar. Am avut ocaziile noastre, au o echipă bună, dar suntem dezamăgiţi pentru că puteam pleca calificaţi de aici. Nu ştiu dacă am văzut-o vreodată pe Sevilla să tragă de timp acasă şi să se bucure aşa pentru o calificare. În meciul tur când ne-au egalat s-au bucurat enorm, acum înţelegem de ce, pentru că jucăm şi noi fotbal şi se vede că suntem o echipă bună", a mai spus Burcă. 

Afla mai multe despre: andrei burcacfr cluj 

viewscnt
Articole similare