Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Calculele sunt simple pentru Filip înainte de Dinamo - CFR: "Dacă îi batem suntem campioni"

VIDEO | Calculele sunt simple pentru Filip înainte de Dinamo - CFR: "Dacă îi batem suntem campioni"
Comentarii

Dinamo joacă împotriva lui CFR Cluj, duminică, de la ora 19:00, în direct la Telekom Sport 1. Înainte de acest derby, Ioan Filip, experimentatul mijlocaş al lui Dinamo, a vorbit despre ce îi aşteaptă pe "câini".

Filip este de părere că victoria lui CFR cu Rennes, de joi, nu va însemna că elevii lui Dan Petrescu se vor relaxa acum, ci din contră, vor fi extrem de motivaţi să continue forma bună: "Poate dacă pierdeau, le lua din moral, dar aşa vin cu încredere. Dar putem să privim şi noi că suntem pe un drum bun, chiar dacă am pierdut la Craiova. O să fie un meci... na, normal, greu. Joci cu campioana, liderul, o echipă experimentată, cred că au cel mai bun lot din Liga I, 2-3 echipe cred că poate să pună pe hârtie. O să avem un meci foarte dificil, dar trebuie să ţinem cont că jucăm acasă". Totodată, mijlocaşul lui Dinamo este încântat de faptul că Ciprian Deac nu va juca: "E un jucător important, om de naţională. Dacă nu joacă e senzaţional"

Întrebat ce ar însemna dacă ar bate CFR-ul, din moment ce ardelenii au învins Rennes, echipă care la rândul ei a învins campioana Franţei, PSG, Ioan Filip a răspuns în stilul caracteristic: "Pff... înseamnă că suntem campioni dacă îi batem".

PROBLEME FINANCIARE LA DINAMO. CE SPUN JUCĂTORII 

Ioan Filip a vorbit şi despre problemele financiare la Dinamo, care au fost dezvăluite odată cu anunţul lui Ionuţ Negoiţă că vinde echipa pentru doar un leu, dar cu datoriile aferente. 

"E o atmosferă bună. Noi am vorbit despre lucrurile astea când a fost discuţia că se vinde sau nu se vinde. Am strâns rândurile, am vorbit între noi şi trebuie să fim puternici, că nu avem altceva de făcut. Trebuie să luăm punctele, că punctele nu se mai întorc"

Afla mai multe despre: dinamoioan filip 

viewscnt
Articole similare