Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Căţeluşii abandonaţi se pot baza pe ”Speranţa”! Adăpostul continuă să facă minuni. Teo Stoica: ”O cauză minunată”

VIDEO | Căţeluşii abandonaţi se pot baza pe ”Speranţa”! Adăpostul continuă să facă minuni. Teo Stoica: ”O cauză minunată”

Diverse

Comentarii

Adăpostul Speranţa care aduce patrupede înaintea meciurilor din Superligă, a organizat un eveniment pentru a susţine adopţia de câini.

Yoga, câini şi fotbal!

Iubitorii de sport şi câini au fost aşteptaţi la o şedinţă de yoga, în scopuri caritabile. Banii strânşi în urma participării vor fi donaţi la Adăpostul Speranţa, fundaţia care aduce câini la meciurile din Superligă.

Sunt lucrurile mele preferate, câinii şi sportul. Aşa că mi s-a părut o cauză minunată.

Eu sunt voluntar oricum la Adăpostul Speranţa şi stau cu Hilde, fac tot ce pot să intru şi eu pe teren uneori cu aceşti căţei.

Aşa că ştiam de eveniment şi îl aşteptam”, a declarat Teodora Stoica, fiica şefului de la FCSB, Mihai Stoica.

Fotbalul le-a dat o şansă câinilor. Fundaţia speră ca suporterii să adopte un număr cât mai mare de căţei, care îşi aşteaptă o nouă casă.

Am văzut că suntem primiţi cu braţele deschise şi pentru că am întâlnit şi în echipele de fotbal, cât şi la vestiare, oameni minunaţi care ne-au susţinut.

Unii dintre ei au şi adoptat. Au transmis mesajul nostru mai departe”, ne-a transmis şi unul dintre voluntari.

VIDEO: Imagini de la eveniment

Afla mai multe despre: adapostul sperantateodora stoicacatelusicainiyoga 

viewscnt
Articole similare