Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Câţi fotbalişti ar gândi ca el? Motivul pentru care Răzvan Marin e gata să REFUZE un transfer stelar în Serie A

VIDEO | Câţi fotbalişti ar gândi ca el? Motivul pentru care Răzvan Marin e gata să REFUZE un transfer stelar în Serie A

Stranieri

Comentarii

Răzvan Marin a revenit astăzi în ţară după un sezon excelent în tricoul lui Standard Liege, unul în care belgienii au prins un loc în preliminariile Champions League.

Internaţionalul român a atras atenţia unor cluburi importante din Serie A în acest sezon, dar rămâne cu picioarele pe pământ, chiar dacă de numele său s-au interesat AS Roma şi Inter Milano. Răzvan Marin dă dovadă de multă maturitate şi spune că e dispus să mai rămână un an la Standard, mai ales că are garanţia că echipa va juca în grupele cupelor europene, fie că va fi vorba de Europa League.

Marin spune că în acest moment e mai important să joace meci de meci şi nu un salt din punct de vedere salarial.

"Am avut un sezon foarte, foarte bun, atât pe plan personal, cât şi pentru club! Sincer, nu mă aşteptam să prindem locul de Champions League, la cum am început campionatul. Voiam să fim în play-off.



Vă daţi seama că ne bucurăm de acest locc doi. Sunt mult mai bine cu piciorul, nu e chiar aşa uşor cum am crezut iniţial. Am, avut probleme la ligamentele gleznei. O să am dureri pe o perioadă mai lungă de timp şi trebuie să am grijă.

Nu sunt disperat să plec de la Standard, pentru că anul viitor vom juca direct în grupele Europa League, în caz că nu ne calificăm în Champions League. Pentru mine e deja un pas înainte şi un punct important pentru a rămâne în continuare la Standard, pentru că există riscul să merg în altă parte şi să nu joc şi deocamdată am nevoie de continuitate"
, a declarat Răzvan Marin la revenirea în ţară.

Afla mai multe despre: razvan marinstandard liege,  

viewscnt
Articole similare