Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce face Baptista în timp ce colegii lui pregătesc meciul din Cupă! Ce scurt e drumul de la Cherchez şi Novac la Ronaldo şi Modric :)

VIDEO | Ce face Baptista în timp ce colegii lui pregătesc meciul din Cupă! Ce scurt e drumul de la Cherchez şi Novac la Ronaldo şi Modric :)

CFR Cluj

Comentarii

În timp ce jucătorii campioanei României se pregătesc pentru duelul din Cupă, de miercuri, contra Chindiei Târgovişte, Julio Baptista se află la Londra, la gala The Best.

Jucătorii lui CFR Cluj au avut liber duminică, dar Julio Baptista şi-a prelungit mini-vacanţa. Brazilianul plătit cu 40 de mii de euro pe lună de campioana României participă la gala FIFA The Best, care se ţine la Londra în această seară.

Baptista şi-a spus părerea în faţa reporterilor, legată de viitorul câştigător al premiului The Best.

"A apărut acum un candidat foarte puternic, Modric, care a câştigat Liga Campionilor, precum Cristiano, dar a reuşit un mondial foarte, foarte bun, ceea ce îi dă un avantaj important în perspectiva câştigării acestui trofeu în premieră.

Pe Cristiano îl ştim deja, e un fenomen. În fiecare an câştigă premii, a marcat 14 goluri în Liga Campionilor devenind din nou golgheter, dar a fost în care s-a disputat Cupa Mondială, iar faptul că nu a ajuns mai departe în competiţie, nu-l face favorit la câştigarea trofeului
", a declarat Baptista la gala The Best.

Fost jucător la Real Madrid, Arsenal, AS Roma sau Sevilla, Julio Baptista a evoluat în doar două partide pentru CFR Cluj, în care a bifat doar 42 de minute.

La gala FIFA The Best va fi prezent şi selecţionerul României, Cosmin Contra.

Afla mai multe despre: julio baptistacfr clujthe bestfifa 

viewscnt
Articole similare