Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO CFR Cluj şi FCSB, luptă pentru revenirea anului în Liga 1? Dan Petrescu, surprins când a auzit că fotbalistul e disponibil: "Acum mi-aţi dat o idee"

VIDEO CFR Cluj şi FCSB, luptă pentru revenirea anului în Liga 1? Dan Petrescu, surprins când a auzit că fotbalistul e disponibil: "Acum mi-aţi dat o idee"

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu a părut surprins când a auzit că Iasmin Latovlevici este dispus să revină în Liga 1. "Bursucul" a recunoscut, în faţa reporterilor, că "acum mi-aţi dat o idee"

VIDEO | CFR Cluj - FCSB 1-0 (Vinicius 79)

Antrenorul lui CFR Cluj a comentat victoria lui CFR Cluj împotriva lui FCSB, scor 1-0, şi şi-a ironizat rivalii din Bucureşti. În plus, "Bursucul" a părut surprins de informaţia conform căreia Iasmin Latovlevici a venit la meciul din Gruia şi că este pregătit să revină în Liga 1. 

Dan Petrescu este interesat acum de fostul fundaş stânga al FCSB: "Acum am auzit, dar nu, nu am vorbit de Latovlevici. Chiar nu ştiu unde e, nu ştiu ce mai face. Vedem, ne interesează orice jucător bun, vedem dacă e posibil. Acum mi-aţi dat o idee", a declarat Dan Petrescu. 

Iasmin Latovlevici, dispus să revină în Liga 1

Fundaşul stânga ajuns la 33 de ani a fost surprins pe stadion la meciul CFR Cluj - FCSB, scor 1-0, iar în acest moment este liber de contract, după despărţirea de Bursaspor. 

Latovlevici a jucat 176 de meciuri pentru FCSB, a câştigat trei titluri de campion, două Cupe ale României şi o Supercupă a României, iar acum ar putea ajunge la CFR Cluj, unde Mario Camora e singurul fundaş stânga din lot pe care contează Dan Petrescu.

 

Afla mai multe despre: dan petrescuiasmin latovlevicifcsbcfrcfr cluj fcsb 

viewscnt
Articole similare