Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cifrele spun totul: Gonzalo Higuain e "on fire" atunci când îl antrenează Maurizio Sarri! Vezi super golurile cu Huddersfield

VIDEO | Cifrele spun totul: Gonzalo Higuain e "on fire" atunci când îl antrenează Maurizio Sarri! Vezi super golurile cu Huddersfield

Premier League

Comentarii

Gonzalo Higuain a marcat, sâmbătă, primele sale goluri pentru Chelsea, la a treia apariţie în tricoul "albaştrilor", confirmând eficienţa avută sub comanda lui Maurizio Sarri la Napoli.

După două meciuri de acomodare cu Bournemouth, 0-4 în Premier League, şi Sheffield Wednesday, 3-0 în Cupa Angliei, Higuain a spart gheaţa sâmbătă la Chelsea, în succesul obţinut pe teren propriu contra formaţiei Huddersfield, scor 5-0, în etapa a 25-a din campionat.

La Chelsea, Higuain l-a reîntâlnit pe antrenorul alături de care a avut cele mai bune evoluţii din carieră. Prin dubla izbutită cu Huddersfield, internaţionalul argentinian a ajuns la 45 de goluri în 40 de meciuri jucate, în total, sub comanda lui Sarri. Alături de italian, Higuain are o medie de goluri pe meci de aproape două ori mai mare faţă de cea avută sub comanda altor tehnicieni: 0,89 goluri pe meci, faţă de doar 0,47. 602 meciuri şi 283 de goluri a adunat Higuain la celelalte echipe.

 

 

În vârstă de 31 de ani, Gonzalo Higuain a evoluat în prima parte a sezonului la AC Milan, sub formă de împrumut de la Juventus. Tot aşa a ajuns şi la Chelsea, care are opţiunea de a-l transfera definitiv în vară.

De-a lungul carierei, Higuain a mai jucat la River Plate, Real Madrid şi Napoli.

35 de milioane de euro trebuie să plătească englezii ca să-l păstreze pe Higuain

50 de milioane de euro este cota lui Gonzalo Higuain

Afla mai multe despre: sarrihiguain 

viewscnt
Articole similare