Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Concluziile lui Panduru. De ce n-au reuşit nimic "perlele" lui Becali în derby-ul din Gruia şi ce şanse mai are FCSB la titlu: "La cum arată CFR în acest moment..."

VIDEO | Concluziile lui Panduru. De ce n-au reuşit nimic "perlele" lui Becali în derby-ul din Gruia şi ce şanse mai are FCSB la titlu: "La cum arată CFR în acest moment..."

FCSB

Comentarii

Înfrângerea suferită de FCSB în derby-ul cu CFR din Gruia, 0-1, l-a determinat pe Barasab Panduru (49 de ani), expertul Telekom Sport, să fie sceptic în ceea ce priveşte şansele echipei lui Gigi Becali (61 de ani) de a lua campionatul în acest sezon. Fostul stelist crede că formaţia antrenată de Dan Petrescu e mult mai puternică şi a spus de ce nu au reuşit "perlele" roş-albastre să strălucească în partida de la Cluj-Napoca.

Vinicius a marcat, în minutul 79, singurul gol al meciului CFR - FCSB 1-0, iar campioana din ultimele două sezoane s-a distanţat la opt puncte de FCSB înainte de intrarea în play-off. După prestaţia de pe "Dr. Constantin Rădulescu", Basarab Panduru spune că lucrurile s-au complicat în lupta la titlul pentru FCSB.

"Dacă mă iau după meciul ăsta, nu i-aş da multe şanse FCSB-ului. Dacă mă iau după ultima parte a campionatului, atunci credeam că are şanse destul de mari să câştige campionatul. Acum e destul de complicat, pentru că ar rămâne aşa până la urmă, 5-6 puncte, care sunt trei de fapt, nu sunt puţine de recuperat", a spus Panduru, în direc la Telekom Sport, la emisiunea Minutul 91.

În plus, "Pandi" ştie de ce n-au reuşit mai nimic "perlele" lui Becali la Cluj: "La cum arată CFR în momentul ăsta, mi se pare... Bine, e prima etapă după perioada de pregătire, dar mi se pare că e mult mai puternică în duelurile unu la unu. De aia nici Coman nu a putut să facă nimic, nici Man nu a putut să facă nimic, nici Moruţan...", a mai spus specialistul Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujlupta la titlulpanduru 

viewscnt
Articole similare