Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cosmin Contra a fost în vestiarul „tricolorilor” mici înaintea partidei cu Bosnia-Herţegovina pentru a-i încuraja

VIDEO | Cosmin Contra a fost în vestiarul „tricolorilor” mici înaintea partidei cu Bosnia-Herţegovina pentru a-i încuraja

Echipa națională

Comentarii

Din Serbia, Cosmin Contra s-a dus direct la Ovidiu să fie alături de „tricolorii” mici. Puştii lui Rădoi visează să facă trecerea la naţionala mare după Europeanul de anul viitor.

Startul perfect al lui Rădoi la naţionala sub 21 de ani i se datotează în mare parte şi lui Contra. La final, selecţionerul de la tineret a avut un mesaj special pentru prietenul său de la naţionala mare.

„Îi mulţumim lui Contra pentru că a înţeles importanţa „dublei” şi a generaţiei şi ne-a lăsat mulţi jucători la echipa mare. Noi ne-am înţeles de la bun început să spun aşa. Pentru că poate am avut un avantaj că el a fost prezent la ultimul European de tineret şi ştie ce înseamnă un CE de tineret pentru jucători. Şi-a dat seama de importanţa acestei „duble” şi a fost foarte amabil”, a spus Mirel Rădoi la o conferinţă de presă.

Contra a venit să-i susţină pe micii tricolori la meciul cu Bosnia - a venit cu 20 de minute înainte de startul meciului special pentru a merge în vestiar şi a-i motiva.

„Ne-a lăsat să gândim pentru fiecare, nu ne-a spus absolut nimic. Ne-a felicitat după meci, ne-a urat baftă înainte de meci, dar nu a ţinut niciun discurs pentru că era conştient că noi ştim ce avem de făcut”, a spus Adrian Petre la finalul meciului cu Bosnia-Herţegovina.

„Eu cred că înainte de toate e un imbol pentru jucători. Le arată că oricând pot face pasul către echipa mare şi au înţeles foarte bine cei care au venit de la echipa mare că importanţa lor e majora şi de fapt nu sunt la echipa mare că noi la tineret avem nevoie de ei şi nu că n-ar fi fost posibil- convocarea lor”, a spus Mirel Rădoi, antrenorul naţionalei de tineret.

Afla mai multe despre: nationala romaniei 

viewscnt
Articole similare