Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO Cosmin Olăroiu, categoric: ”El va deveni unul dintre cei mai buni antrenori pe care i-a avut România vreodată!”

VIDEO Cosmin Olăroiu, categoric: ”El va deveni unul dintre cei mai buni antrenori pe care i-a avut România vreodată!”

Fotbal intern

Comentarii

Cosmin Olăroiu are mare încredere în Mirel Rădoi, noul selecţioner al echipei naţionale de fotbal a României.

În cadrul emisiunii Top Interviuri cu Alexandru Săbău, Cosmin Olăroiu, tehnicianul formaţiei Jiangsu Suning a vorbit despre  numirea lui Mirel Rădoi la cârma echipei naţionale.

Considerat de mulţi, mentorul proaspăt instalatului selecţioner al României, Olăroiu îi prevede un mare viitor ca antrenor lui Rădoi, fost jucător la echipele sale:

”Rezultatele sunt extraordinare, iar el este un antrenor care va deveni unul din cei mai buni antrenori pe care i-a avut România vreodată. Cum aş putea eu să vorbesc de Mirel? E exact ca şi cum m-ai întreba de Dani. (n.r. fiul lui) Nişte rezultate extraordinare. A trebuit să stau în fiecare zi dimineaţă de la 3 la 5 să văd meciurile, după care mai aveam la 9 antrenament. M-am bucurat şi m-am mândrit cu lucrul ăsta. Orice rezultat pozitiv pe care îl obţine un sportiv român, Simona Halep, orice pentru noi e extraordinar ca ţară şi trebuie să apreciez lucrul ăsta. Să joci o semifinală de campionat european, mă întrebau a doua zi toţi străinii ce a făcut România, s-a calificat mai departe, cum a fost meciul? Ceva extraordinar. Românii pot şi ei, dar trebuie îndrumaţi şi analizaţi ca să poată. Românul are potenţial” a explicat Cosmin Olăroiu, în interviul acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe