Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristiano Ronaldo, discuţie aprinsă cu Ovidiu Haţegan! Val de nemulţumiri al starului portughez cauzat de deciziile arbitrului român

VIDEO | Cristiano Ronaldo, discuţie aprinsă cu Ovidiu Haţegan! Val de nemulţumiri al starului portughez cauzat de deciziile arbitrului român
Comentarii

Atletico Madrid şi Manchester United s-au întâlnit în prima manşă a optimilor de finală din Liga Campionilor, iar partida a fost arbitrată de românul Ovidiu Haţegan.

Cristiano Ronaldo, discuţie aprinsă cu Ovidiu Haţegan! De ce s-a supărat starul portughez pe arbitrul român

Atletico Madrid a început tare partida cu Manchester United, iar băieţii lui Simeone au pus presiune continuă pe spanioli. În minutul 7, ibericii au deschis scorul, după ce Joao Felix a trimis cu capul în poartă o centrare perfectă expediată de Renan Lodi. 

Centralul Ovidiu Haţegan a avut o partidă dificilă, iar în prima repriză, Cristiano Ronaldo nu a fost mulţumit de deciziile pe care arbitrul nostru le-a luat în meciul din Champions League. În minutul 34, Cristiano Ronaldo a fost faultat de Herrera. Românul a fluierat, dar nu a acordat cartonaşul galben. Fapt care l-a nemulţumit pe lusitan.

Starul lui United s-a dus către Haţegan pentru a pune presiune pe el. Românul nu a avut nicio reacţie, iar portughezul a plecat supărat şi i-a reproşat în continuare nemulţumiri arbitrului nostru internaţional cu privire la faza precedentă. La faza următoare, Haţegan a vorbit ferm cu Ronaldo, dar fostul jucător de la Manchester United a fost tot nemulţumit.

Conflictul dintre Ronaldo şi Haţegan a continuat. În minutul 39, Ronaldo a fost faultat din nou, de data aceasta de Llorente, iar lusitanul a fost şocat de faptul că centralul nostru a decis să nu arate cartonaşul galben. Ronaldo i-a reproşat din nou că nu l-a avertizat pe jucătorul lui Atletico. 

La pauză, scorul a fost 1-0 pentru Atletico, iar Cristiano Ronaldo a plecat vizibil supărat la vestiar. 

Afla mai multe despre: champion league-ronaldo-haţegan 

viewscnt
Articole similare