Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristina Neagu, dezamăgită de "trădarea" lui Ambros Martin, ajuns la naţionala Rusiei. "Nu se cuvine"

VIDEO | Cristina Neagu, dezamăgită de "trădarea" lui Ambros Martin, ajuns la naţionala Rusiei. "Nu se cuvine"

Handbal

Comentarii

Chiar dacă este accidentată, Cristina Neagu a fost prezentă la prezentarea lotului echipei sale, CSM Bucureşti, pentru acest sezon. Cea mai bună jucătoare a lumii în patru rânduri (2010, 2015, 2016, 2018), Cristina a comentat plecarea spaniolului Ambros Martin, de la cârma naţionalei României.

Cristina Neagu s-a declarat total dezamăgită de faptul că tehnicianul spaniol Ambros Martin a renunţat la echipa naţională a României, pentru a semna mai apoi cu reprezentativa similară a Rusiei. Practic, a ales să meargă în tabăra unei rivale de tradiţie a naţionalei feminine de handbal a României, cu toate secretele tricolorelor la el. În continuare, la cârma naţionalei României se află suedezul Tomas Ryde, cel care era pe banca României la Campionatul Mondial din 2015, când tricolorele au câştigat medalia de bronz.
"Pentru mine, personal, a fost un şoc să aflu că Ambros nu mai este antrenorul echipei naţionale, pentru că nu ne aşteptam. El vorbea mereu despre Jocurile Olimpice şi despre acest obiectiv cumva personal al lui, dar şi al echipei. Nu am înţeles ce s-a întâmplat. Dacă el aşa a ales, să lase echipa naţională a României cu un an înainte de Jocurile Olipice, nu cred că este fair (n.r. - corect). Însă, cu siguranţă vom da totul alături de Tomas Ryde pentru a ajunge la Tokyo. Din punctul meu de vedere, nu se cuvine să faci ceea ce a făcut el. Nu în acest moment", a spus Cristina Neagu.

Cristina Neagu s-a accidentat în luna decembrie a anului trecut, la Campionatul European din Franţa. În minutul 52 al partidei cu Ungaria, Cristina Neagu s-a înălţat, iar ligamentele încrucişate ale genunchiului drept au cedat. Un moment plin de emoţie, zeci de fani privind intervenţia medicilor în lacrimi. Ajunsă la 30 de ani, Neagu este cea mai valoroasă şi iubită jucătoare din istoria handbalului românesc, iar revenirea sa este aşteptată ca un eveniment de gală.

"Nu ştiu când o să revin pe teren. Deocamdată nu mă antrenez cu echipa. Merg în sală, dar mă antrenez separat", a completat Neagu.

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare