Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CSM Bucureşti e gata de duelul cu Esbjerg. Decizie importantă luată de Adi Vasile în privinţa Cristinei Neagu

VIDEO | CSM Bucureşti e gata de duelul cu Esbjerg. Decizie importantă luată de Adi Vasile în privinţa Cristinei Neagu

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a dat uitării remiza de la Braşov şi este pregătită pentru o victorie, de data aceasta în Liga Campionilor. Duminică va juca penultimul meci din Grupa B, acasă cu Esbjerg. În tur, vicecampioana României a câştigat la două goluri, iar acum este liderul grupei şi deja calificată în grupele principale ale competiţiei.

”Cred că avem o perioadă bună, cu multă încredere în noi, aşa că moralul aş spune că este unul bun.

Dacă v-aş spune că nu e o diferenţă între Liga Campionilor şi campionatul inter ar fi o minciună, dar asta nu înseamnă că în vreun fel subestimăm sau prioritizăm una dintre cele două competiţii. Cred că nicio echipă din lume nu a reuşit să aibă meci de meci o prestaţie perfectă, suntem oameni”, a spus Adi Vasile.

Cristina Neagu a revenit pe teren la zece luni după ruptura de ligament încrucişat anterior la genunchi, suferită la Campionatul European de anul trecut. Ce mai bună jucătoare a lumii a marcat patru goluri în meciul cu Perla Lublin, scor 28-19.

Despre prezenţa Cristinei Neagu la naţională: ” Cristina, venind după un an de accidentare nu are ritmul şi nici nu poate să suporte un volum atât de mare de meciuri şi de minute jucate, aşa cum a fost înainte.

Nu o să fie jucătoarea care va juca 60 de minute, pentru că ar fi o greşealîă din partea mea, dar o vom vedea în teren”, a mai spus Adi Vasile.

CSM Bucureşti - Esbjerg, duminică, ora 14:30, Telekom Sport 3, iar cele mai frumoase faze le veţi putea revedea pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: adi vasilecsm bucuresti,  

viewscnt
Articole similare