Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cu cărţile pe faţă! Dică, mesaj pentru "antrenorii care îl sună pe Luţu şi îl invită pe Becali la cafele"

VIDEO | Cu cărţile pe faţă! Dică, mesaj pentru "antrenorii care îl sună pe Luţu şi îl invită pe Becali la cafele"

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică a vorbit deschis în conferinţa de presă premergătoare partidei cu FC Voluntari şi a recunoscut că ultima săptămână a fost cea mai dificilă pentru el de când o antrenează pe FCSB.

  • FCSB - Voluntari, sâmbătă, de la 21:00, Telekom Sport 1

Tehnicianul vicecampioanei spune că ştie că mai mulţi antrenori au început să-i dea telefoane lui Ionuţ Luţu, în încercarea de a discuta cu patronul echipei, având drept scop preluarea echipei.

"Am văzut că s-au făcut multe speculaţii pe ceea ce am declarat eu după jocul de la Craiova, foarte multă lume a spus că trebuia să plec. Am motivele mele pentru care am rămas, pentru că eu sunt cel care decid cine intră pe teren, cine va fi schimbat la jocul de mâine seară.

Nu sunt omul care să renunţ uşor, acum când este un moment mai dificil îmi doresc să fiu alături de această echipă, de aceşti jucători şi îmi doresc să reuşim să ajungem din nou pe primul loc.

Şi pentru acei antrenori care mai sună pe la Luţu să vină la Steaua, care îl mai invită pe patron la o cafea şi mă ambiţionează lucrurile acestea.

Stau (n.r. mulţi antrenori la cotitură), pentru că Steaua este un club mare şi oricine îşi doreşte să antreneze Steaua [...]

De când am venit la Steaua, e momentul cel mai dificil. Era uşor să renunţ, era simplu. Dar sunt un om puternic, care pune pasiune şi cred că pot duce echipa pe primul loc.

Acum simt că e ca şi cum am omorât pe cineva şi trebuie să fiu decapitat
", a declarat Nicolae Dică într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbconferintaantrenori 

viewscnt
Articole similare