Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum a reacţionat Jurgen Klopp când l-a văzut pe Ianis Hagi, la finalul meciului Genk - Liverpool 1-4

VIDEO | Cum a reacţionat Jurgen Klopp când l-a văzut pe Ianis Hagi, la finalul meciului Genk - Liverpool 1-4

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi a fost introdus abia pe finalul întâlnirii dintre Genk şi Liverpool, scor 1-4, în grupele Ligii Campionilor. Tânărul mijlocaş ofensiv a avut la dispoziţie prea puţin timp să iasă în vreun fel în evidenţă.

Ianis nu s-a regăsit printre titularii aleşi de Felice Mazzu pentru meciul cu Liverpool. Mijlocaşul care împlinit 21 de ani pe 22 octombrie a fost trimis pe teren abia în minutul 88, când Liverpool conducea cu 4-0 şi nu prea mai era nimic de făcut. Genk a marcat golul de onoare după intrare lui Ianis, în minutul 88, prin Odey.

Însă Ianis a avut prea puţin timp la dispoziţie pentru a ieşi în vreun fel în evidenţă. Cu toate acestea, a fost felicitat la final de Jurgen Klopp. De altfel, managerul lui Liverpool este cunoscut pentru atitudinea fair-play pe care o are la finalul meciurilor, când îşi felicită adversarii care-i ies în cale.

La conferinţa de presă, Jurgen Klopp a declarat că se aştepta ca Ianis Hagi să fie titular, dar spune că antrenorul lui Genk l-a surprins cu mutarea pe care a făcut-o în echipa de start, unde l-a introdus pe Onuachu, un jucător de 2.02 metri: ”Chiar nu mă aşteptam la asta. Cea mai grea parte a meciului a fost că Mazzu a trimis în faţă un băiat foarte înalt, un tip foarte diferit faţă de Ianis Hagi, cel pe care îl aşteptam noi. A gândit-o foarte bine antrenorul lor. Onuachu s-a folosit mult de fizic şi a câştigat multe baloane”, a mai zis antrenorul lui Liverpool.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare