Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu felicită Craiova pentru transferul lui Nistor! Cum a comentat plecarea lui Victor Piţurcă

VIDEO | Dan Petrescu felicită Craiova pentru transferul lui Nistor! Cum a comentat plecarea lui Victor Piţurcă

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (52 de ani) a comentat, la sosirea din vacanţă, plecarea lui Victor Piţurcă (63 de ani) de la Craiova, dar şi transferul lui Dan Nistor (31 de ani) în Bănie.

"Bursucul" Petrescu s-a relaxat în vacanţă la Dubai, după o jumătate de sezon epuizantă cu CFR Cluj, iar la revenire a pus lupa pe cele mai fierbinţi subiecte ale momentului în fotbalul românesc. Antrenorul CFR-ului a comentat plecarea lui Piţurcă şi a spus, în ciuda faptului că nu mai e antrenată de fostul selecţioner, că U Craiova are în continuare şanse la titlu. "Nu ştiu dacă contează că a plecat Piţurcă sau nu. Normal că e un antrenor foarte bun, dar asta nu înseamnă că jucătorii Craiovei nu se pot bate la titlu. E clar că ei, Steaua, Viitorul, Astra şi CFR se vor bate şi anul ăsta la campionat", a spus Dan Petrescu, la revenirea în România.

Apoi, Super Dan a vorbit despre transferul lui Nistor la U Craiova, după ce oltenii au plătit 300.000 de euro în schimbul căpitanului lui Dinamo. Petrescu cred că trupa din Bănie a făcut o achiziţie foarte bună. "Am văzut, e o achiziţie foarte bună. La Dinamo a jucat foarte bine în ultimul timp, era poate cel mai bun jucător al lui Dinamo. Dacă au reuşit să îl ia, bravo lor", a mai spus Petrescu.

După 22 de etape, CFR Cluj conduce clasamentul din Liga 1, cu 44 de puncte. Astra are 40, după ce i-au fost luate trei puncte de către Comisia de Disciplină a FRF, în timp ce podiumul este completat de FCSB, cu 39 de puncte. La rândul său, CFR a primit o pedeapsă de la federaţie şi nu poate face tranferuri în următoarele două perioade de mercato.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescuu craiovapiturcanistor 

viewscnt
Articole similare