Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dani Coman, SENZAŢIONAL :) Aşa a explicat transferul lui Budescu: ”Este precum câinele Lassie. Oriunde îl trimiţi, el vine acasă”

VIDEO | Dani Coman, SENZAŢIONAL :) Aşa a explicat transferul lui Budescu: ”Este precum câinele Lassie. Oriunde îl trimiţi, el vine acasă”

Astra Giurgiu

Comentarii

Preşedintele Astrei, Dani Coman a confirmat că Budescu a semnat cu Astra Giurgiu. El a descris într-un mod special revenirea mijlocaşului în Liga 1.

Dani Coman a confirmat transferul lui Constantin Budescu la Astra Giurgiu: ”Da, Budescu a semnat pe doi. Va fi jucătorul, se antrenează cu noi şi este jucătorul Astrei” a mărturisit preşedintele astralilor.

El a explicat şi cum a fost convins ”Budi” să revină la Giurgiu: ”Budescu este precum câinele Lassie. Oriunde îl trimiţi, el vine acasă” a comentat cu umor Coman.

La Astra, Constantin Budescu va reface cuplul de vis cu Denis Alibec. Dani Coman a dezvăluit că atacantul echipei sale este foarte fericit pentru transferul lui Budescu: ”Alibec a fost fericit, pentru că mereu a depins de pasele lui Budescu. Ei se înţeleg bine atât în teren, cât şi în afara terenului. Nu putem spune că ne batem la titlu. Sunt alte echipe care au şanse mai mari decât noi. Deocamdată ne dorim să intrăm în play-off” a mai adăugat Coman la finalul meciului Astra - Viitorul 1-1.

 

 

Afla mai multe despre: dani comandenis alibecastrabudescu 

viewscnt
Articole similare