Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO DE COLECŢIE | Insider în vestiarul Franţei la finala de la Mondial! Mesajul lui Deschamps: "Aruncaţi mingea cum puteţi!"

VIDEO DE COLECŢIE | Insider în vestiarul Franţei la finala de la Mondial! Mesajul lui Deschamps: "Aruncaţi mingea cum puteţi!"

Cupa Mondială

Comentarii

Didier Deschamps a devenit al treilea selecţioner din istorie care a câştigat titlul mondial atât ca antrenor cât şi ca jucător, după Mario Zagallo şi Franz Beckenbauer. Deschamps a fost căpitanul selecţionatei care a adus Franţei titlul la Cupa Mondială din 1998.

La pauza finalei cu Croaţia de la mondial, Deschamps a transmis un mesaj echipei, iar secvenţele din vestiar au ajuns pe reţelele de socilizare. 
 
“Este minunat. Unii jucători sunt campioni la 19 ani… Sunt pe acoperişul lumii pentru patru ani. Nu am făcut un meci imens, dar am arătat calităţi mentale. Şi totuşi am marcat patru goluri. Este un rezultat meritat. Nu a fost mereu simplu, dar prin muncă am ajuns aici. Acest moment le aparţine jucătorilor. Sunt mândru că sunt francez. Trăiască Republica”, a spus selecţionerul la finalul meciului.
 
 
 
"Aţi văzut că îşi folosesc coatele în toate duelurile. Ce fac ei? Caută diagonale din când în când şi toate mingile merg spre Mandzukici, care are rol de pivot. Trebuie să aveţi grijă la el. El poate câştiga duelurile, dar trebuie să nu fim statici. Nu vă complicaţi. Ei sunt agresivi, aţi văzut ce energie au. Jucaţi cât mai simplu posibil. Când aveţi mingea şi un adversar vă ia în primire, mereu mai vine cineva la dublaj. Aruncaţi mingea cum puteţi, lui Kylian, lui Antoine. Mai avem 45 de minute, ştiţi ce urmează. Calmaţi-vă. Cum aveţi mingea, bum, o aruncaţi în faţă”, a spus Deschamps, în pauza finalei de la Mondial cu Croaţia.
 
 
Reprezentativa Franţei a câştigat Cupa Mondială la fotbal pentru a doua oară în istorie, după ce a învins, la Moscova, cu scorul de 4-2 (2-1), selecţionata Croaţiei. Pentru Franţa au marcat Mandzukici '18 (autogol), Griezmann '39 (penalti), Pogba '59 şi Mbappe '65. Golurile Croaţiei au fost reuşite de Perisici '28 şi Mandzukici '69.
 
Meciul a fost arbitrat de argentinianul Nestor Pitana, ajutat de asistenţii Hernan Maidana şi Juan P. Belatti, iar arbitru de rezervă a fost olandezul Bjorn Kuipers. La meci au fost prezenţi 78.011 de spectatori.

Afla mai multe despre: campionatul mondialfrantamesajvestiardidier deschampscroatiavideo 

viewscnt
Articole similare