Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Declaraţia de curtoazie a lui Teja înainte de startul play-off-ului: "Cu siguranţă diferenţa era foarte mare cu el pe teren" Cum vede meciul cu Viitorul

VIDEO | Declaraţia de curtoazie a lui Teja înainte de startul play-off-ului: "Cu siguranţă diferenţa era foarte mare cu el pe teren" Cum vede meciul cu Viitorul

FCSB

Comentarii

Mihai Teja a fost secundul lui Gică Hagi în mandatul scurt al Regelui pe banca Stelei, în 2007. Acum cei doi se întâlnesc din postura de principali pentru a treia oară în acest sezon.

O înfrângere şi o remiză are Mihai Teja în duelurile cu Gică Hagi din actuala stagiune, ambele disputate pe când primul o pregătea pe Gaz Metan. Antrenorul roş-albaştrilor ştie cine îi poate pune probleme mari echipei sale luni seară, pe Naţional Arena.   
 
"Am rămas prieten şi cu Gică Hagi, la fel cu Cristiano Bergodi, Mircea Rednic, cu toată lumea cu care am lucrat şi fiecare dintre noi îşi doreşte ca echipa lui să câştige. Mi-aş dori să câştig în faţa profesorului, vedem. Până la urmă, cu siguranţă dacă intra Gică Hagi pe teren diferenţa era foarte mare. Dar nu intră nici Gică Hagi pe teren, nici eu, ci vor intra echipele noastre, băieţii pe care îi antrenăm şi îmi doresc ca noi să ieşim învingători mâine. Intră un alt Hagi, sigur, Ianis, jucător care poate să facă diferenţa oricând" a spus Teja. 
 
Viitorul a pierdut clar ambele meciuri din sezonul regulat în faţa vicecampioanei. 
 
"Întâlnim mâine un adversar foarte bun, Viitorul, o echipă cu o filozofie clară de joc, un antrenor foarte bun, Gică Hagi, îl cunosc foarte bine, un om foarte ambiţios, un antrenor care îşi doreşte foarte mult şi a realizat foarte multe. O echipă cu jucători tineri, care vor să se afirme şi de aceea va fi un meci foarte greu. Începe play off-ul, dar noi cred că suntem pregătiţi, îmi doresc să facem un meci foarte bun mâine şi să câştigăm cele 3 puncte până la urmă" a încheiat antrenorul celor de la FCSB. 
 
 
 

 

Afla mai multe despre: tejahagifcsbviitorul 

viewscnt
Articole similare