Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Detaliile care îi plac lui Sânmărtean înainte de Dinamo - FCSB: "N-ar mai fi derby fără ele!"

VIDEO | Detaliile care îi plac lui Sânmărtean înainte de Dinamo - FCSB: "N-ar mai fi derby fără ele!"

Superliga

Comentarii

În perioada 2014-2015, Sânmărtean a jucat la FCSB. A prins patru dueluri contra lui Dinamo. Două în Liga I şi două în Cupa României. Nu a pierdut niciodată şi, pe lângă cele două victorii şi cele două remize, îşi aduce aminte cu plăcere de atmosfera creată înainte de meci.

Acum, Rednic l-a şicanat pe Dică, antrenorul roş-albaştrilor, că nu ar avea licenţă pentru a fi principal.

 

  • Dinamo - FCSB, duminică, ora 21:00, pe Telekom Sport 1

''E normal ca aceste înţepături să apară. Sunt specifice înainte de orice derby. Cred că îşi au rostul, cred că îşi au locul. Orgoliile antrenorilor, ale jucătorilor şi ale fanilor îşi au locul, iar fără aceste înţepături nu cred că ar mai fi un adevărat derby.', spune Sânmartean.

Dinamo este pe locul 9 înainte de meciul de duminică. FCSB pe 2, cu un avans de 11 puncte. Sânmărtean speră însă ca roş-albii să ajungă în TOP 6 la finalul sezonului regulat: ''Cred că playoff-ul fără Dinamo e puţin fad. Eu îmi doresc ca această echipă să ajungă în playoff, fiindcă este o echipă cu tradiţie, cu renume, o echipă bună din punctul meu de vedere".

Sânmărtean nu mai crede în suprize şi vede o singură favorită în lupta pentru titlu: ''Eu cred că nu va cădea nimănui bine dacă şi în al 4-lea an  FCSB nu va lua titlu. Cred că nu este pe placul patronului, care este un patron destul de vulcanic. Dar după cum arată lucrurile cred că nu se poate împiedica anul acesta.''



 

Afla mai multe despre: sanmarteandinamofcsb 

viewscnt
Articole similare