Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Din ce în ce mai clar! Un nou detaliu care arată faptul că Halep şi-a găsit sponsor! Cum a apărut îmbrăcată Simona la ultima apariţie publică

VIDEO | Din ce în ce mai clar! Un nou detaliu care arată faptul că Halep şi-a găsit sponsor! Cum a apărut îmbrăcată Simona la ultima apariţie publicăgalerie foto

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep s-a despărţit de Adidas şi a evoluat fără sponsor tehnic la turneul de la Melbourne. Constănţeanca a anunţat că în acest weekend urmează să dezvăluie numele firmei cu care a semnat, dar semnele sunt din ce în ce mai clare.

La plecarea spre Cluj, acolo unde va susţine lotul naţional al României în meciul de FED Cup cu Canada, Simona Halep a apărut cu pantaloni Nike, aşa cum telekomsport.ro a scris aici, iar la ultima apariţie publică a oferit un nou indiciu clar că s-a înţeles cu colosul american.

Simona a dat lovitura de start a meciului dintre U-BT Cluj Napoca şi Keravnos din FIBA Europe Cup, iar fostul lider mondial a venit echipată complet de la Nike. Pantaloni, hanorac şi geacă, semn că Halep a ales deja.

Federer, Nadal, Serena Williams şi Şarapova sunt numele grele din tenis care sunt sub contract cu celebra firma de echipament.

Afla mai multe despre: halepnikecontractpublicitate 

viewscnt
Articole similare