Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | E greu să fii băiatul lui Gică Popescu. Ce sfaturi primeşte Nicolas de la tatăl sau şi de la membrii familiei Hagi

VIDEO | E greu să fii băiatul lui Gică Popescu. Ce sfaturi primeşte Nicolas de la tatăl sau şi de la membrii familiei Hagi

Farul Constanța

Comentarii

Nicolas Popescu este om de bază în reprezentativa U16 a României, iar cât de curând poate deveni un jucător esenţial şi pentru prima echipă a Viitorului. Băiatul lui Gică Popescu a recunoscut că are parte de tot suportul tatălui său şi, în plus, primeşte sfaturi importante şi de la Gheorghe şi Ianis Hagi.

"Sunt sigur că Ianis ar merita un transfer în Spania, pentru că doar noi ştim cât a suferit, cât a muncit ca să ajungă la nivelul acesta. Sunt foarte bucuros pentru el că au început să îi vină reuşitele şi sunt pe deplin meritate. Îmi este ca un exemplu, întotdeauna a fost şi întotdeauna va fi un exemplu pentru mine şi încerc să o iau pe aceeaşi linie.

(n.r. Cine e cel mai mare critic din familie?) Ianis, Gică Hagi sau tata? Grea întrebare. Nu ştiu, toţi. Tata când e nevoie mă critică, dar şi când fac ceva bun mă complimentează, mă laudă şi sunt foarte bucuros. La fel şi Gică Hagi. Ne vrea, este foarte perfecţionist, exigent şi pe toţi din academie ne motivează să jucăm cât mai bine să ajungem la un nivel foarte înalt" , a declarat Nicolas Popescu.

Afla mai multe despre: popescuhagiianisgheorghe hagifc viitorul 

viewscnt
Articole similare