Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Echipa din Liga 1 care se mută din etapa următoare pe noul stadion. Fanii sunt entuziasmaţi: ”Biletele s-au vândut foarte bine”

VIDEO | Echipa din Liga 1 care se mută din etapa următoare pe noul stadion. Fanii sunt entuziasmaţi: ”Biletele s-au vândut foarte bine”

Superliga

Comentarii

Hermannstadt va reveni, în sfârşit, acasă, în Sibiu. Prima parte a lucrărilor a fost finalizată şi sibienii vor juca aici chiar din etapa următoare, când oaspeţi vor fi cei de la Chiajna.

Cei de la Hermannstadt au fost luaţi prin surprindere de rezultatele echipei din sezonul trecut, când s-a reuşit promovarea în Liga 1. Sibienii jucau pe un stadion învechit, astfel că a fost nevoie de investiţii pentur a-l aduce la standardele Ligii 1. Drept urmare, jucătorii lui Vasile Miriuţă n-au jucat niciun meci la Sibiu, deoarece stadionul a intrat în renovare.

Lucrurile se vor schimba începând cu etapa viitoare, când Hermannstadt va reveni la Sibiu. Până la finalul sezonului, pe noul stadion vor fi organizate patru partide: cu Chiajna, Dinamo, FC Botoşani şi cu Dunărea Călaraşi - în ultima etapă din play-out.

Iuliu Mureşan spune că fanii sunt entuziasmaţi şi mulţi şi-au cumpărat deja bilete pentru ultimele patru meciuri pe care Hermannstadt le va juca acasă, în acest sezon:

”Va fi primul meci acasă după un timp destul de lung şi asta va conta, sper, foarte mult, pentru că e o foame mare de fotbal la Sibiu. Fanii Hermannstadt-ului sunt recunoscuţi pentru modul în care îşi susţin echipa şi sper să fie al 12-lea jucător, pentru că echipa are nevoie de acest lucru. S-au scos pachete pentru ultimele 4 meciuri de acasă, pentru că 4 meciuri se vor juca. S-au vândut foarte bine azi, pe online, în jur de 1.000, din câte am înţeles”, a spus la Telekom Sport preşedintele lui Hermannstadt.

Afla mai multe despre: hermannstadtstadion 

viewscnt
Articole similare