Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Edi Iordănescu a fost prezentat oficial la Gaz Metan! Mesaj clar pentru FCSB: ”Să mărească oferta dacă vor jucători”

VIDEO | Edi Iordănescu a fost prezentat oficial la Gaz Metan! Mesaj clar pentru FCSB: ”Să mărească oferta dacă vor jucători”
Comentarii

Edward Iordănescu este, oficial, noul antrenor al lui Gaz Metan Mediaş. Tehnicianul a fost prezentat într-o conferinţă de presă la care a participat şi preşedintele Ioan Mărginean şi a explicat de ce a ales să semneze cu echipa medieşeană.

Iordănescu a anunţat că obiectivul Mediaşului este calificarea în playoff şi a discutat şi despre situaţia lui Iulian Cristea.

Există interes pentru mai mulţi jucători, dar dacă e să vorbim despre ceva concret atunci Cristea a ajuns la o înţelegere cu FCSB şi va fi jucătorul lor din vară. Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt foarte clare. Doresc să căpătăm mai mult respect, iar lumea să înţeleagă că de la Mediaş nu se vor lua jucători în orce condiţii.

În orele următoare voi avea o discuţie cu jucătorul în care voi clarifica anumite aspecte. Dacă FCSB nu face un efort financiar care să ne mulţumească, atunci din punctul meu de vedere jucătorul va continua aici până în vară. Sper că va înţelege că este în interesul lui să dea totul pentru echipă şi pentru îndeplinirea obiectivelor. Dacă ei îl doresc aşa mult, atunci vor face un efort care să mulţumească Mediaşul”, a spus Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: edi iordanescugaz metan medias,  

viewscnt
Articole similare