Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Episod umilitor pentru Alexandru Buziuc. A fost schimbat după doar 36 de minute cu Florinel Coman, revenit pe gazon după aproape trei luni

VIDEO | Episod umilitor pentru Alexandru Buziuc. A fost schimbat după doar 36 de minute cu Florinel Coman, revenit pe gazon după aproape trei luni

Fotbal

Comentarii

Alexandru Buziuc a fost introdus pe teren în minutul 32 al partidei dintre FCSB şi UTA Arad, duminică, din etapa a 12-a, după ce Florin Tănase a acuzat probleme medicale. Nu a rezistat prea mult pe teren, deoarece Anton Petrea l-a scos în minutul 68, în locul său intrând Florinel Coman.

Fostul atacant al celor de la Academica Clinceni, Alexandru Buziuc, are zilele numărate la FCSB. După cum se ştie, schimbările operate de antrenorii celor de la FCSB sunt realizate cu acordul şi la sugestia patronului FCSB, Gigi Becali. Acesta a recunoscut, în mai multe rânduri, că nu este mulţumit de ceea ce arată Buziuc în tricoul vicecampioanei şi că trebuie să-şi crească nivelul de joc. 

Se pare că acest lucru nu s-a întâmplat, iar meciul cu UTA ar putea fi ultimul pentru FCSB. A intrat în minutul 32 şi a fost schimbat în minutul 67, fără să fi acuzat probleme medicale.

În locul lui Alexandru Buziuc a fost introdus de internaţionalul Florinel Coman, revenit după o pauză de aproape trei luni. Coman s-a accidentat pe 19 septembrie, în partida din Europa League cu Backa Topola.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare