Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Ajutor nesperat pentru Contra! Gabi Enache a aflat toate secretele rivalilor din Muntenegru: "Am câţiva colegi la echipă"

VIDEO EXCLUSIV | Ajutor nesperat pentru Contra! Gabi Enache a aflat toate secretele rivalilor din Muntenegru: "Am câţiva colegi la echipă"

Echipa națională

Comentarii

Chiar dacă nu a mai fost convocat la echipa naţională de doi ani, Gabi Enache i-a întins o mână de ajutor lui Contra înaintea meciului cu Muntenegru. I-a dezvăluit selecţionerului punctele forte ale rivalilor de marţi: trei dintre colegii lui de la Partizan sunt titulari în naţionala antrenată de Ljubisa Tumbakovic.

Gabi Enache îi cunoaşte foarte bine pe mijlocaşii naţionalei din Muntenegru. Trei dintre aceştia sunt colegi cu el la Partizan. Mai mult, Marko Jankovic, Aleksandar Scekic şi Nebojsa Kosovic au fost titulari în meciul Muntenegrului cu Serbia. Chiar dacă în tur a fost 0-0, la Ploieşti, Enache îi avertizează pe tricolori că va fi foarte greu să câştige în Muntenegru. 

”Avem şanse minime la primul loc. Problema cea mai mare este să nu pierdem şi locul doi. Eu am jucători din Muntenegru la echipă şi sunt jucători cu foarte mare experienţă şi de foarte mare calitate şi va fi un meci foarte dificil. Muntenegru este o echipă foarte bună, cu jucători foarte tehnici şi eu zic că vom avea un meci foarte greu. Trebuie să avem foarte mare grijă. Avem şanse să batem, dar trebuie să avem foarte mare grijă. Şi noi avem jucători cu foarte mare calitate, dar trebuie să fim mai mult cu capul pe umeri şi să muncim mai mult" , a declarat Gabi Enache pentru Telekom Sport.

După 5 meciuri, România este pe locul doi, cu 9 puncte, în timp ce Muntenegru ocupă poziţia a treia, cu 7 puncte. Lider este în continuare Serbia, cu 11 puncte. 

Afla mai multe despre: gabi enacheechipa nationalamuntenegru 

viewscnt
Articole similare