Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Antrenorul ploieştenilor, Octavian Grigore intrigat de scandările fanilor: ”O parte dintre ei au probleme personale, poate nu le place faţa mea nu ştiu”

VIDEO EXCLUSIV | Antrenorul ploieştenilor, Octavian Grigore intrigat de scandările fanilor: ”O parte dintre ei au probleme personale, poate nu le place faţa mea nu ştiu”

Liga 2

Comentarii

Antrenorul Petrolului, Octavian Grigore a vorbit la finalul partidei cu UTA despre remiza obţinută în faţa ardelenilor şi despre protestele fanilor ploieşteni la adresa sa. Petrolul-UTA s-a terminat 2-2 în debutul etapei a 18-a din Liga 2.

”Am reuşit să egalăm şi în 10 oameni şi să ne creem ocazii de gol care ne puteau aduce inclusiv victoria” a spus Grigore după 2-2 cu UTA pe teren propriu.

Tehnicianul Petrolului crede că anumiţi suporteri au anumite probleme personale, nu neapărat probleme cu antrenorul echipei: ”În momentul acesta Petrolul este în primele două locuri, a venit după o serie bună de rezultate, nu neapărat un joc bun, dar iată că putem face faţă şi unei echipe puternice, deci nu văd unde este problema. Poate faptul că o parte dintre suporteri au anumite probleme personale, cred că sunt ale lor, nu ale echipei  Probabil că unora nu le convine atitudinea mea, faţa mea...nu ştiu. Nu mă interesează foarte mult. Poate sunt prea vechi în club. Poziţia mea depinde de rezultate, iar atât timp cât am rezultate, rămân aici. Este un proiect pe care l-am început şi ştiu cât am suferit aici. Suntem în Liga 2 după 3 ani de muncă, aş vrea să le reamintesc asta. Dacă nu le convine să rămână acasă. Căci nu e corect să-ţi înjuri echipa când rămâne în 10 oameni şi are nevoie de sprijin. Toate meciurile sunt grele când ai un obiectiv. Vedeţi că şi Chindia s-a împăiedicat la Metaloglobus, dar nu cred că fanii lor au reacţionat la fela declarat Grigore la Telekom Sport.

FC Petrolul a remizat, joi, pe teren propriu, scor 2-2 (1-1), cu UTA Arad, în primul meci din etapa a XVIII-a a Ligii a II-a. Gazdele au condus cu 1-0, au rămas în zece jucători, au fost conduse apoi cu 2-1, înainte de a egala la doi,  în minutul 70.

Afla mai multe despre: octavian grigorepetrolulutadeclaraţii 

viewscnt
Articole similare