Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Ăsta a fost secretul dinamoviştilor în meciul cu Thun: „Au aplicat acest lucru”

VIDEO EXCLUSIV | Ăsta a fost secretul dinamoviştilor în meciul cu Thun: „Au aplicat acest lucru”

Handbal

Comentarii

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a învins joi, la Gumligen, formaţia Wacker Thun, scor 33-29 (14-13), în ultimul meci din grupa D a Ligii Campionilor şi s-a calificat, în premieră pentru o echipă din România, în barajul pentru optimile de finală ale competiţiei.

La finalul partidei, Radu Voina, fost antrenor al naţionalei feminine de handbal, a afirmat că victoria din această seară se datorează şi disciplinei jucătorilor dinamovişti care au aplicat în teren exact ceea ce le-a cerut antrenorul Constantin Ştefan.

„Eu sunt tare, tare bucuros pentru performanţa echipei Dinamo. Am avut tare teamă, dar au jucat foarte bine şi e meritul tuturor, de la conducători, la antrenori, jucători, au făcut un meci aşa cum trebuia să-l facă şi s-au calificat. E lucrul cel mai important. Acum mai urmează două meciuri importante, dar e o performanţă foarte bună.

Mă bucur foarte mult pentru Ştefan, pentru că îmi place că vorbeşte româneşte. Nu ştiu cât se înţelege, dar au aplicat azi ceea ce le-a cerut Ştefan şi încă o dată, un răspuns pentru foarte mulţi care spun că ne trebuie antrenori. Să nu uite că şi antrenorii români pot să facă performanţă”, a spus Radu Voina la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinamohandbal liga campionilor 

viewscnt
Articole similare