Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Cea mai mare provocare pentru Alexa: "Eu îmi doresc foarte mult" Riscul asumat de antrenor

VIDEO EXCLUSIV | Cea mai mare provocare pentru Alexa: "Eu îmi doresc foarte mult" Riscul asumat de antrenor

Dunarea Calarasi

Comentarii

Dan Alexa are misiunea să o salveze pe Dunărea Călăraşi de la retrogradare în această primăvară. Până acum, nou-promovata este campioana transferurilor în Liga I.

15 fotbalişti noi are în lot Dunărea faţă de prima parte a sezonului. 
 
"Nu e o situaţie uşoară, este un risc pe care eu mi l-am asumat, am renunţat la foarte mulţi în pauza de iarnă şi sper să fiu inspirat, să aleg repede primul 11, ca să putem meciurile astea amicale să le jucăm împreună. Sunt mulţumit în mare de cei care au venit. Marea majoritate sunt la ceea ce mă aşteptam, sunt şi câţiva care până în momentul ăsta nu au confirmat, voi trage concluzia la finalul cantonamentului şi voi vedea dacă îi voi păstra" anunţă antrenorul. 
 
Primul meci oficial din noul an este împotriva echipei la care Alexa ar fi putut ajunge în această iarnă. Pe FCSB, Dunărea a eliminat-o în această stagiune din Cupa României. 
 
"Eu îmi doresc foarte mult să câştig din nou, nu neapărat că e un meci special. Fiecare meci pentru noi, pentru că suntem într-o situaţie foarte grea este important. Fiecare punct va conta la final. Dacă prima parte a campionatului mai aveai timp, că e pauza de iarnă, să faci transferuri, să te pregăteşti, în momentul ăsta intrăm în linie dreaptă, orice meci poate să fie decisiv, orice punct poate să fie decisiv. Îmi doresc minim 6 puncte în cele cinci etape rămase dins ezonul regulat pentru a intra cu 12 puncte în play out" mai spune Alexa. 

Afla mai multe despre: dunărea călăraşifcsbdan alexatransferuri 

viewscnt
Articole similare