Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Incidente foarte grave în centrul Piteştiului provocate de fanii Petrolului. Peste 30 de persoane au fost reţinute

VIDEO EXCLUSIV | Incidente foarte grave în centrul Piteştiului provocate de fanii Petrolului. Peste 30 de persoane au fost reţinute

Petrolul

Comentarii

Fanii Petrolului au făcut scandal în centrul municipiului Piteşti şi abia intervenţia hotărâtă a forţelor de ordine a calmat spiritele. Partida FC Argeş - Petrolul ar fi trebuit să se dispute ieri, dar a fost amânată pentru astăzi, din cauza ceţei.

Incidente grave petrecute aseară în centrul Piteştiului. Mai mulţi suporteri ai Petrolului s-au oprit în centrul oraşului şi au declanşat un scandal care doar cu intervenţia forţelor de ordine a putut fi oprit. Ultraşii echipei din Ploieşti au aruncat cu sticle în trecători şi în clienţii unor restaurante din zonă.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de jandarmi, dar şi de poliţiştii din cadrul formaţiunilor pentru acţiuni speciale, dar fanii nu s-au simţit intimidaţi. Aceştia au început să arunce cu sticle în jandarmi şi în poliţişti şi a fost nevoie de o intervenţie în forţă. Suporterii au fost ulterior îndrumaţi înspre autocare, însă au devenit şi mai violenţi, moment în care au fost culcaţi la pământ de oamenii legii.

Aproximativ 30 de persoane au fost reţinute şi duse la poliţie, unde au fost amprentate şi unele dintre ele amendate cu până 2.000 de lei, pentru tulburarea liniştii publice. De asemenea, jandarmii au fost nevoiţi să închidă circulaţia pe jumătate din strada pe care se aflau autocarele suporterilor, pentru a preveni alte incidente.

Suporterii Petrolului s-au deplasat la Piteşti pentru meciul cu FC Argeş, care ar fi trebuit să se dispute sâmbătă, dar partida a fost amânată pentru ziua de astăzi, din cauza ceţii.

FC Argeş - Petrolul se joacă pe Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro.

viewscnt
Articole similare