Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | INTERVIU cu Silviu Lung Jr. Portarul naţionalei, izolat în Turcia: ”Ne-am gândit să ne întoarcem acasă, dar clubul a refuzat”

VIDEO EXCLUSIV | INTERVIU cu Silviu Lung Jr. Portarul naţionalei, izolat în Turcia: ”Ne-am gândit să ne întoarcem acasă, dar clubul a refuzat”

Stranieri

Comentarii

Super Liga turcă a fost una dintre ultimele întreceri care a pus pauză în Europa, meciurile jucându-se chiar şi în debutul pandemiei mondiale de COVID-19, ultimul joc fiind programat pe 17 martie.

Şase jucători români evoluează în campionatul turc, în timp ce antrenorul lui Gaziantep, Marius Şumudică, a plecat din Turcia în urmă cu o săptămână de teama pandemiei.

În total, Turcia a raportat 5698 de cazuri şi 92 de decese, unul dintre cazuri fiind înregistrat chiar în fotbalul turc. E vorba despre ofiţerul de presă al echipei Kayserispor, ultima clasată din Super Liga turcă, echipă la care evoluează şi doi jucători români, Cristian Săpunaru şi Silviu Lung Jr.

Ambii au rămas în Turcia în această perioadă, iar Telekom Sport a luat legătura cu goalkeeperul de 30 de ani, care a bifat 21 de meciuri pentru Kayseri, pentru a afla cum se simte şi cât de gravă e situaţia.

Lung se află în continuare în Turcia, la baza de pregătire a lui Kayseri, acolo unde are trei mese asigurate pe zi, continuă programul de antrenament, însă departe de familia sa, care se află în continuare la Craiova.

”Situaţia la echipă este una destul de liniştită. Suntem cu toţii acasă, antrenamentele s-au sistat, iar noi încercăm să evităm pe cât posibil contactul cu alte persoane” ne-a declarat Silviu Lung Jr.

”Acum patru zile ne-au fost prelevate probe pentru a vedea dacă suntem pozitivi sau nu. Din păcate, ofiţerul nostru de presă a fost testat pozitiv, iar acum este pus sub observaţie” ne-a mai transmis Silviu, care recunoaşte că şi-ar fi dorit să revină acasă, dar nu a fost lăsat de conducerea clubului: ”Ne-am gândit să ne întoarcem acasă, dar clubul ne-a transmis că momentan nu avem voie să părăsim Turcia. Eu m-am mutat la baza noastră de pregătire, pentru că aici clubul îmi asigură trei mese pe zi, accesul la sala de forţă şi la Spa, deci mi-e mai uşor aici”

Ce face în timpul liber Silviu Lung Jr în această perioadă? ”În timpul liber citesc, mă uit la seriale sau mă joc pe consolă”

Afla mai multe despre: silviu lung jr 

viewscnt
Articole similare