Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Ioan Becali explică relaţia cu Mircea Lucescu: "M-am simţit trădat" Unde s-a produs ruptura

VIDEO EXCLUSIV | Ioan Becali explică relaţia cu Mircea Lucescu: "M-am simţit trădat" Unde s-a produs ruptura

Fotbal

Comentarii

Fostul agent FIFA a dezvăluit cum a ajuns Mircea Lucescu la Galatasaray în vara lui 2000 şi cum şi-a negociat apoi singur plecarea la Şahtior patru ani mai târziu.

După trei ani petrecuiţi la Rapid, Mircea Lucescu a ajuns pentru prima oară în Turcia. Galatasaray i-a făcut o ofertă de nerefuzat în vara lui 2000. Altcineva fusese iniţial în cărţi pentru a-i prelua pe turci. 
 
"Eu l-am dus pe Lucescu la Galatasaray. Deci în 2000, la meciurile cu Germania, cu Portugalia şi cu Anglia eu eram acolo. Îl căutam pe Iordănescu, am vorbit cu Hagi şi cu Gică, îl căutam pe Iordănescu să îl punem, Iordănescu era preşedintele comisiei de antrenori, cu o mapă în mână, l-am căutat 48 de ore şi nu l-am găsit.  Şi le-am zis la amândoi, eu îl propun pe Mircea Lucescu. Era la Rapid. Ca să vezi cum se schimbă o carieră" a mărturisit Ioan Becali. 
 
Subiectul plecării lui Mircea Lucescu la Şahtior este unul delicat pentru Ioan Becali. 
 
"L-am propus şi la Şahtior, avionul mi-l trimite Rinat Ahmetov aici, mă duc şi îl iau de la Istanbul, îl duc la Rinat, mâncăm micul dejun la vila lui, vin cu avionul înapoi, îl duc pe el la Istanbul, rămân eu la Bucureşti, avionul pleacă înapoi la Doneţk. Vorbim după aia, când se termină contractul cu Beşiktaş. După două luni aud că s-a dus singur, cu traducătorul meu. M-am simţit trădat. Nu sunt supărat , vorbesc cu el, dar au fost nişte discuţii atunci. Că aşa a fost situaţia, că nu a vrut Rinat. După ce s-a simţit că nu ştiu ce, mi-a zis, adu-l pe Pancu şi îşi dăm jumătate de dolari comision. Şi nu m-am dus cu Pancu" a încheiat fostul agent FIFA. 
 
 
 

Afla mai multe despre: ioan becalimircea lucescugalatasarayşahtior 

viewscnt
Articole similare