Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Mirel Rădoi şi Florin Răducioiu, întâlnire de gradul zero după ce fostul jucător al lui Milan a criticat naţionala. Cum a decurs dialogul între cei doi

VIDEO EXCLUSIV | Mirel Rădoi şi Florin Răducioiu, întâlnire de gradul zero după ce fostul jucător al lui Milan a criticat naţionala. Cum a decurs dialogul între cei doigalerie foto

Special

Comentarii

Mirel Rădoi, Nicolae Dică şi Florin Răducioiu s-au întâlnit pentru prima dată după ce ultimul a criticat unele detalii de la echipa naţională, după rezultatele negative din ultima perioadă. Printre altele, Răducioiu a spus atunci că ”antrenorul n-a reuşit să imprime un joc mai realist” şi că ”are dubii în privinţa selecţiei unor jucători care nu confirmă”. Cei trei au discutat amical în culisele studiourilor Telekom Sport.

Seara de miercuri a fost specială pentru telespectatorii Telekom Sport. Mirel Rădoi a fost în emisiunea Sport Report, în timp ce Nicolae Dică şi Florin Răducioiu au comentat partidele din Liga Campionilor, în cadrul studioului Champions League. Cu această ocazie, Mirel Rădoi, Nicolae Dică şi Florin Răducioiu s-au întâlnit pentru prima dată după meciurile echipei naţionale, la care fostul atacant al lui AC Milan a scos în evidenţă câteva lucruri negative de la echipa naţională. Cei trei au discutat amical şi au glumit.

Mirel Rădoi şi Florin Răducioiu s-au întâlnit după ce fostul mare atacant a criticat naţionala

După eşecul cu 1-0 în faţa Austriei, în Liga Naţiunilor, Florin Răducioiu a făcut o analiză obiectivă a naţionalei României. Fostul mare internaţional român s-a declarat nemulţumit de selecţia unor jucători, dar şi de stilul de joc al naţionalei. În culisele studiourilor Telekom Sport, Mirel Rădoi şi Florin Răducioiu au stat pentru prima dată faţă în faţă.

Dialogul a fost însă amical, condimentat cu glume. În acelaşi timp, cei doi şi-au susţinut fiecare punctele de vedere:

Rădoi, amuzat: Oamenii ţi-au tăiat din declaraţii. Au pus ce e nasol, lucid tactic, eu n-am inteles. Au tăiat tot ce ai vorbit.

Răducioiu: Lucid tactic, adică n-ai avut o anumită luciditate. Mi-am spus părerea, nimeni nu poate să spună... N-am nimic nici cu tine, nici cu Dică, care e un băiat extraordinar. N-am fost de acord cu anumite lucruri din declaraţia ta, după care da, e tânăr, are nevoie de experienţă. Eu înţeleg, şi eu aş fi ca tine, eşti foarte ambiţios, un tip care vrei să devii un mare antrenor şi cred că vei deveni, ai nevoie nevoie de timp. Dar aici e vorba despre echipa naţională şi mi-am permis să spun că noi avem nevoie de rezultate, nu de joc, să comandăm jocul, ADN-ul acestei echipe a fost de a ne apăra bine şi de a încerca în anumite momente. Sunt convins că la o echipă de club vei face asta extraordinar, pentru că ai nevoie de timp, dar timpul e inamicul tău. 

Rădoi: Eu cred că lucrurile astea le putem face şi la echipa mare.

Răducioiu: Aş fi vrut o echipă mai realistă, Mirel, suntem oameni de fotbal, te-am sunat eu vreodată? Dar a trebuit să-mi spun gândurile mele şi cum gândeam înainte de meciuri. Părerea trebuie să fie realistă şi pe ce vedem noi.

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Articole similare