Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Straton după transferul la Dinamo: "Mi-am stricat multe prietenii ca să vin la Dinamo"

VIDEO EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Straton după transferul la Dinamo: "Mi-am stricat multe prietenii ca să vin la Dinamo"
Comentarii

Fostul portar al Dunării Călăraşi este primul transfer din era Neagoe la Dinamo. Portarul are două retrogradări consecutive cu Poli Timişoara şi Dunărea Călăraşi.

La doar patru zile după ce a terminat campionatul în tricoul Dunării Călăraşi, Straton a semnat cu Dinamo. 
 
"Nu a fost o surpriză, eu am mai negociat cu Dinamo şi în anii trecuţi. Mă bucur că am avut atâtea oferte, mă bucur că sunt într-un moment bun dar în momentul în care a venit această ofertă de la Dinamo pentru mine Dinamo înseamnă Dinamo. Am lăsat tot deoparte şi am venit aici. Ne-am întâlnit dimineaţă, maxim 10 minute. Vreau să apăr la Dinamo, vreau să fac treabă cu Dinamo şi îmi doresc din tot sufletul să avem rezultate pentru că dacă vom avea rezultate, toată lumea va fi mulţumită. Nu am vorbit cu nimeni, pur şi simplu a fost doar decizia mea. Multă lume mi-a zis că Dinamo este într-un moment greu, dar să ştiţi că am stricat multe relaţii de prietenie pentru a veni aici. Mi-am dorit să vin la Dinamo, este decizia mea şi eu o să răspund de ea" a spus noul jucător al câinilor. 
 
Straton a jucat doar în Liga I în cariera sa. A început la Rapid şi a mai trecut apoi pe la FC Vaslui, U Craiova şi Poli Timişoara înainte de a ajunge la Dunărea Călăraşi. 
 
"Indiferent de locul pe care a terminat Dinamo, ei sunt şi vor fi una dintre cele mai iubite echipe. Dinamo va rămâne o echipă emblematică indiferent dacă termină pe locul 9 sau pe primul loc. Dinamo întodeauna a avut unii dintre cei mai frumoşi suporteri şi eu îi înţeleg perfect. Sunt convins că noi jucătorii alături de staff dacă vom face o treabă bună, ei vor veni lângă noi. Din ce văd eu şi ştiu, majoritatea suporterilor sunt alături de echipă. Aş vrea să fim 100% toţi", a încheiat goalkeeperul de 29 de ani. 
 

Afla mai multe despre: dinamostratondunărea călăraşitransferneagoe 

viewscnt
Articole similare