Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Răducioiu, tot mai dezamăgit de situaţia de la Dinamo: "Nu îmi place ce văd acolo" Ultima nemulţumire a fostului mare atacant

VIDEO EXCLUSIV | Răducioiu, tot mai dezamăgit de situaţia de la Dinamo: "Nu îmi place ce văd acolo" Ultima nemulţumire a fostului mare atacant
Comentarii

Florin Răducioiu consideră că actuala conducere a clubului nu ia în seamă fostele glorii pe care nu le implică în viaţa echipei din Ştefan cel Mare.

Fostul atacant al dinamoviştilor la fel ca şi alţi colegi de-ai lui de la sfârşitul anilor '80 arată cu degetul înspre şefii care uită de cei care au scris istorie pentru Dinamo. 
 
"Nu am fost niciodată invitat la meciuri pe Dinamo. Vorbesc de club, nu am fost niciodată invitat, dar am fost cu adevărat invitat de suporteri, care sunt extraordinari. La noi este păcat. Sperăm ca noile generaţii să înţeleagă mult mai mult din aceste lucruri şi conducătorii care vor fi în anii următori să dea mai multă importanţă printr-un gest, o lojă să fie rezervată lor. Nu trebuie uitat ce au însemnat jucătorii pentru clubul la care au jucat şi la care au obţinut rezultate. Eu, ca suporter al lui Dinamo şi fost jucător, am crescut, e clar că nu îmi place ceea ce văd acolo. Normal că eu critic în mod constructiv şi aş dori să se schimbe cât mai repede lucrurile acolo, vreau să o văd pe Dinamo să lupte pentru titlu, să revină în cupele europene" a reacţionat Răducioiu. 
 
Ruptura este definitivă între Răducioiu şi conducerea lui Dinamo. 
 
"Nu am criticat foarte aspru această campanie de achiziţii a lui Mircea Rednic, pe care îl apreciez ca antrenor, e fostul meu coleg de la Dinamo. Eu cu mare drag voi veni dacă voi fi chemat de club, eu întotdeauna am zis că voi fi la dispoziţia clubului. Dar din păcate nu s-a întâmplat şi e foarte greu acum pentru că a trecut prea mult timp şi nu mă identific în momentul de faţă cu actuala conducere. Le urez succes, nu vreau să intru în polemică cu nimeni, dar nimeni nu mă va opri să îmi exprim părerea în mod liber şi democratic" a fost tranşant expertul Telekom Sport. 
 

Afla mai multe despre: dinamorăducioiuconducerefoste gloriiinvitaţii 

viewscnt
Articole similare