Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Românii fac galerie pentru Răzvan Lucescu înaintea meciului cu BATE: "Numai cine nu ştie fotbal crede că se va impune uşor"

VIDEO EXCLUSIV | Românii fac galerie pentru Răzvan Lucescu înaintea meciului cu BATE: "Numai cine nu ştie fotbal crede că se va impune uşor"
Comentarii

PAOK Salonic o înfruntă pe BATE Borisov, joi, de la ora 22:00, în etapa a doua a grupelor UEFA Europa League. Meciul va fi în direct pe Telekom Sport 3.

Singurul antrenor român din acest sezon de cupele europene, Răzvan Lucescu are parte de o susţinere importantă la noi în ţară. Toată lumea e conştientă însă că PAOK nu va avea deloc o misiune uşoară în deplasarea din Belarus.

"BATE Borisov este o echipă care în permanenţă ajunge în grupele Europa League, o echipă care are experienţă. Meciul nu o să fie uşor. În faţa celor de la Chelsea (n.r. - scor 0-1) a fost un meci diferit", a declarat Bogdan Stelea pentru Telekom Sport.

"Răzvan face treabă foarte bună, este într-un oraş şi la o echipă care îi vrea binele. El construieşte ceva foarte important acolo, zic eu. Au început şi rezultatele să apară... Acum are nevoie de continuitate. Are totuşi o echipă bună. Şi mă bucur foarte mult pentru el, să continue tot aşa. Şi e clar că trebuie să câştige ceva. Eu mi-aş dori foarte mult să câştige de data asta campionatul. Şi în Europa League să meargă cât mai departe. Merită. E un băiat inteligent, e un băiat care ştie mult fotbal şi eu sunt alături de el", a spus expertul Telekom Sport, Florin Răducioiu.

"BATE Borisov e o echipă extrem de periculoasă. Numai cine nu cunoaşte fotbal spune că se va impune uşor. Îi va fi extrem de dificil. Dar momentan are o atmosferă bună la echipă, după ce le-a învins pe Olympiacos şi pe AEK. Astfel de lucruri îţi dau entuziasm. Şi Răzvan are o echipă bună, un lot bun. Normal, e favorit", a spus şi Ioan Andone, managerul general de la FC Voluntari, pentru Telekom Sport.

PAOK Salonic ocupă locul 3 în grupa L din UEFA Europa League, după prima etapă. La debut, echipa lui Răzvan Lucescu a pierdut pe teren propriu în faţa lui Chelsea, scor 0-1. De cealaltă parte, BATE Borisov este liderul grupei, datorită golaverajului. Bieloruşii au învins-o cu 2-0 pe MOL Vidi în prima rundă.

Afla mai multe despre: lucescubateeuropa league 

viewscnt
Articole similare