Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | "Te iubesc!". Mitriţă a surprins pe toată lumea la Giurgiu. Declaraţie de dragoste direct în tribună

VIDEO EXCLUSIV | "Te iubesc!". Mitriţă a surprins pe toată lumea la Giurgiu. Declaraţie de dragoste direct în tribună
Comentarii

Mitriţă a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Craiovei în victoria de aseară, scor 3-0, de pe terenul Astrei. Căpitanul oltenilor a marcat un gol şi a pasat decisiv la reuşita lui Cicâldău.

Imediat după meci, Alexandru Mitriţă i-a făcut o dedicaţie specială lui Gică Craioveanu. "Te iubesc!" a fost mesajul căpitanului pentru fostul mare fotbalist al Universităţii Craiova.

"I-am spus şi eu că-l iubesc, iar el mi-a răspuns la fel <<Te quiero!>>. Eu cred că este un jucător extraordinar, care poate face pasul în străinătate. Scoate adversarul din joc foarte uşor, este bun la duelurile 1vs1, dar totul depinde numai de el. Când va înţelege că este peste toţi ceilalţi din România, va fi un jucător extraordinar" , a declarat Gică Craiova pentru Telekom Sport.

În această săptămână, în memoria lui Ilie Balaci, Alexandru Mitriţă şi-a tatuat mesajul pe care i l-a transmis legendarul jucător al oltenilor (DETALII AICI).

"M-a surprins gestul lui Mitriţă, dar mi-a plăcut. Este un gest extraordinar pentru cea mai mare legendă a noastră. Pentru mine, Ilie Balaci a fost cel mai mare jucător, cel mai complet jucător român. Îl admir, îl iubesc şi îl voi iubi mereu. Pentru mine va fi etern" , a continuat Craioveanu.

De altfel, fostul fotbalist al Craiovei a vorbit şi despre lupta la titlu din acest sezon: "Ar însemna enorm un titlu. Jucam eu când s-a întâmplat asta ultima dată, aveam chica aia, acum vreo 27 de ani. Era altceva. Sper ca băieţii ăştia să-mi dea o bucurie uriaşă şi îmi voi lăsa chică unde vor ei".

Afla mai multe despre: gica craioveanucicaldaumitrita 

viewscnt
Articole similare