Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Un fost antrenor al Simonei Halep a dat cărţile pe faţă. "Ea preferă bărbaţii." De ce nu vrea Halep femei prin preajmă

VIDEO EXCLUSIV | Un fost antrenor al Simonei Halep a dat cărţile pe faţă. "Ea preferă bărbaţii." De ce nu vrea Halep femei prin preajmă

Tenis

Fostul antrenor al lui Halep din perioada 2008-2012 a vorbit la Telekom Sport despre caracterul şi felul de a fi al Simonei Halep.

Firicel Tomai a fost penultimul antrenor român cu care a lucrat Halep, până să îl aducă în staff-ul ei pe Wim Fisette, în 2014. Pe Tomai, Halep nu îl pomeneşte niciodată atunci când vorbeşte despre foştii ei antrenori, semn că nu s-a încheiat tocmai bine colaborarea dintre ei. Totuşi, Tomai i-a fost alături patru ani şi, evident, apucat să o cunoscă destul de bine. 

"Simona a învăţat să managerieze foarte bine presiunea şi pentru ea e un lucru bun pentru că ei îi place presiunea, dar nu presiunea enervantă, aia pe care ţi-o dau oamenii din jurul tău, când vine multă lume şi îţi spune fiecare ce să faci", a declarat Tomai la Telekom Sport. 

Cât despre echipa de Fed Cup, în fruntea căreia se afla Alina Tecşor, atunci când Halep a ajuns în echipă, Tomai spune:

"Echipa României trebuia de mult să fie acolo, sus. De ani de zile, în ultimii 6 ani echipa României putea să fie mult mai sus, semifinale, finale, aşa cum au fost alte ţări. De exemplu Simona, când lucram cu ea, a spus o chestie foarte interesantă: până în momentul în care la această echipă nu o să vină un bărbat, nu o să apară rezultatele. Ea e o jucătoare şi o persoană care preferă persoanele de sex masculin lângă ea. Ei nu îi place antrenoare femeie sau anturaj feminin. Se simte mult mai bine lângă bărbaţi, e mai tonică, mai puternică, îi transmit o energie mult mai potrivită pentru ea", a mai spus Tomai. 

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta