Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Extraterestru! Messi, execuţie ireală la încălzirea meciului Brazilia - Argentina. Cum a marcat

VIDEO | Extraterestru! Messi, execuţie ireală la încălzirea meciului Brazilia - Argentina. Cum a marcat

Lionel Messi

Comentarii

Leo Messi (34 de ani) a reuşit o execuţie excepţională la încălzirea dinaintea meciului cu scandal Brazilia - Argentina, din preliminariile Cupei Mondiale. Reuşita lui Messi a fost prinsă de camerele TV şi este una cu adevărat fabuloasă.

VIDEO | Messi, execuţie extraterestră! Incredibil: cum a înscris la încălzirea meciului Brazilia - Argentina

Naţionala Argentinei, campioana Americii de Sud, s-a deplasat în Brazilia pentru meciul care trebuia să fie derby-ul din preliminariile Mondialului din 2022. Doar că partida a fost abandonată după doar cinci minute (DETALII AICI), însă Messi a avut timp să se facă remarcat la încălzirea partidei.

Messi a reuşit o execuţie fabuloasă, care l-a lăsat mască pe portarul argentinian, Emiliano Martinez. Starul "Pumelor" a trimis excelent, cu efect incredibil, din dintr-o lovitură liberă fără zid. Mingea trimisă de Messi a luat un exect incredibil, deşi acesta n-a părut că pune foarte multe efort pentru a o reuşi.

Balonul a scuturat plasa după ce a intrat în poartă fix la încheietura barelor. Execuţia este una de excepţie şi se poate observa mai bine din filmarea cu camera fixată pe unul dintre stâlpii porţii.

Afla mai multe despre: messivideoexecutie 

viewscnt
Articole similare