Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB a încercat să-l transfere, dar şi-a făcut speranţe degeaba: ”Eu am vorbit cu el, îşi dorea foarte mult să rămână aici”

VIDEO | FCSB a încercat să-l transfere, dar şi-a făcut speranţe degeaba: ”Eu am vorbit cu el, îşi dorea foarte mult să rămână aici”

Superliga

Comentarii

Ciprian Deac dezvăluie că Mario Camora nu s-a gândit în niciun moment să plece de la CFR Cluj, deoarece se simte excelent în Gruia. Fundaşul de 32 de ani era în ultimele şase luni de contract şi era curtat inclusiv de FCSB, dar a semnat prelungirea cu CFR Cluj.

Mario Camora a produs ceva suspans pânâ şi-a pus semnătura pe un nou contract cu CFR Cluj, însă Ciprian Deac spune că n-a avut nicio emoţie. Mijlocaşul de 32 de ani dezvăluie că a avut o discuţie cu Mario Camora şi acesta i-a transmis că se simte excelent la Cluj şi nu vrea să plece. Deac îl vede o soluţie şi pentru echipa naţională şi-l consideră pe Camora un român ”mai bronzat”:

”Camora e clujean de mulţi ani. El e obişnuit, îi place... Chiar am vorbit cu el înainte să îşi prelungească contractul, îşi dorea foarte mult să rămână şi mă bucur că a rămas. El vorbeşte foarte bine româneşte, e un român mai... bronzat. (n.r. întrebat dacă l-ar lua la naţionala României) E un jucător foarte bun, sincer. E unul dintre cei mai buni fundaşi din ţară”, a declarat Ciprian Deac pentru Telekom Sport.


 

Afla mai multe despre: mario camoracfr clujciprian deacliga 1fcsb 

viewscnt
Articole similare