Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB a pierdut meciul amical cu Concordia Chiajna! Alibec a reuşit, în sfârşit, să marcheze

VIDEO | FCSB a pierdut meciul amical cu Concordia Chiajna! Alibec a reuşit, în sfârşit, să marcheze

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut meciul amical disputat la Chiajna, împotriva Concordiei. Denis Alibec a reuşit să spargă gheaţa şi să marcheze, dar golul atacantului n-a fost suficient pentru trupa lui Dică.

Chiar dacă a folosit, pentru o bună perioadă de timp, o echipă în care şi-au făcut apariţia mai multe nume grele, Nicolae Dică a bifat o nouă partidă în care FCSB a jucat modest. Steliştii au deschis scorul încă din minutul cinci, când Alibec a trimis în plasă, după o centrare perfectă a lui Morais, dar la pauză a fost egal. Albu, la ultima fază a primei reprize, l-a învins pe Stăncioiu.

În partea secundă, roş-albaştrii n-au reuşit să-şi impună jocul, iar finalul partidei, unul în care Dică a făcut mai multe modificări, a adus şi golul al doilea al ilfovenilor. Chiajna a câştigat cu 2-1, o partidă la care au asistat mai puţin de 100 de spectatori.

VIDEO | CHIAJNA - FCSB 2-1 (Albu / Alibec)

ECHIPA DE START A FCSB-ului:

Stăncioiu - Bălaşa, Planici, Momcilovici, Morais - Filip, Ov. Popescu - Cr. Tănase, Fl. Tănase, Teixeira - Alibec

Min. 83: GOL CHIAJNA! Ilfovenii întorc rezultatul.

Min. 45: GOL CHIAJNA! Albu restabileşte egalitatea.

Min. 6: GOL FCSB! Alibec marchează după o centrare excelentă a lui Morais.


Partida amicală dintre Concordia Chiajna şi FCSB se va disputa sâmbătă, de la ora 13:00, şi va fi transmisă în direct pe canalul de Youtube al roş-albaştrilor.

Romario Benzar, Mihai Pintilii, Dennis Man şi Constantin Budescu sunt convocaţi la echipa naţională şi, evident, nu vor lua parte la testul de la Chiajna.

Afla mai multe despre: fcsbamicalchiajna,  

viewscnt
Articole similare