Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB are din nou infirmeria plină, Dică ridică semne de întrebare: "S-au schimbat trei preparatori de când am plecat!"

VIDEO | FCSB are din nou infirmeria plină, Dică ridică semne de întrebare: "S-au schimbat trei preparatori de când am plecat!"

FCSB

Comentarii

Nicoale Dică (40 de ani), secundul lui Mirel Rădoi la echipa naţională, a vorbit despre situaţia accidentaţilor de la FCSB. Echipa roş-albastră s-a umplut de accidentări în urma unui singur meci, derby-ul cu CFR Cluj (0-1), iar Dică a spus că, în ciuda faptului că s-au schimbat preparatorii fizici, există multe accidentări la formaţia antrenată acum de Bogdan Vintilă (48 de ani).

Fost antrenor la formaţia roş-albastră, Dică a vorbit despre situaţia lui Lucian Filip, care s-a accidentat din nou şi are în urma sa multe accindetări care i-au măcinat cariera. "La Steaua (n.r. - FCSB) în acest moment sunt prea multe accidentări. A fost o recidivă la el şi este un jucător nu ghinionist, foarte ghinionist, pentru că a avut într-o perioadă scurtă de timp foarte multe accidentări. Şi cum îşi revine imediat apare altă acccidentare", a spus Nicolae Dică, în direct la Sport Report.

Filip nu e singurul accidentat. Florinel Coman şi Răzvan Oaidă au devenit şi ei indisponibili în urma derby-ului din Gruia, deşi au terminat meciul pe teren: "La Coman şi la Oaidă, vin după o perioadă în care nu au putut să se antreneze 100%, vine miza jocului pentru că pentru ei a fost o miză, acest joc a fost foarte important. Practic s-a jucat 90% din campionat la acest joc. Coman a terminat jocul pe teren. Eu cred că are o contractură, aşa cred eu, şi că nu va sta o lună de zile.

Dacă ar avea ruptură ar sta mai mult de o lună. S-au schimbat preparatorii. De când am plecat eu cred că 3 preparatori au venit"
, a spus Dică, la Telekom Sport.

FCSB - Gaz Metan Mediaş se joacă duminică, 21 iunie, de la ora 20:00, în etapa a 4-a din play-off-ul Ligii 1.


 

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbaccidentarivideo 

viewscnt
Articole similare