Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB - Karlsruher 1-0. Florinel Coman, gol superb din lovitură! Man a ratat ocazii mari, elevii lui Vintilă au jucat spectaculos

VIDEO | FCSB - Karlsruher 1-0. Florinel Coman, gol superb din lovitură! Man a ratat ocazii mari, elevii lui Vintilă au jucat spectaculos

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat cu 1-0 meciul de pregătire jucat în compania nemţilor de ligă a doua de la Karlsruher. Florinel Coman a marcat un gol de generic.

FCSB - Karlsruher 1-0 (Fl. Coman 55)

Echipa de start trimisă în teren de Bogdan Vintilă: Bălgrădean - Creţu, Planic, I. Cristea, I. Panţîru - D. Nedelcu, R. Oaidă, O. Moruţan - D. Man, F. Coman, D. Olaru.

Desfăşurarea partidei va putea fi urmărită în direct pe site-ul telekomsport.ro, cu ajutorul canalului de YouTube al vicecampioanei en titre a Ligii 1.

Min. 90: Final de meci! Victorie pentru FCSB, într-un meci în care adversarii nu prea au pus probleme.


Min. 84: GOL ANULAT KARLSRUHER! FCSB a slăbit ritmul după ce Vintilă a efectuat mai multe schimbări în echipă, nemţii au scăpat pe contră în banda stângă şi au înscris, însă s-a ridicat fanionul de la margine pentru ofsaid.


Min. 79: Ocazie Karlsruher! Atacantul nemţilor trece puţin pe lâgnă minge, în încercarea de a lovi cu capul, liber în mijlocul careului.


Min. 72: Ocazie FCSB. Man încearcă din nou să găsească colţul lung, cu un şut cu efect din partea dreaptă, cu stângul. Mingea trece puţin pe lângă poartă, dar toată lumea pe margine aplaudă.


Min. 70: Ocazie FCSB. Ovidiu Popescu trage puternic de la distanţă, portarul nemţilor respinge în faţă, iar Coman aleargă să reia, dar goalkeeperul de la Karlsruher a reuşit să reţină în doi timpi.


Min. 55: GOOOOOOOOOOOLLLLLLLL FCSB! Florinel Coman deschide scorul cu o execuţie de excepţie, din lovitură liberă!


Min. 53: Ocazie FCSB! În unei faze colective, Coman îi pasează lui Man în adâncime, iar acesta încearcă o execuţie pretenţioasă, cu efect, dar mingea trece pe lângă poarta nemţilor de la Karlsruher.


Min. 46: A început repriza a doua!


Min. 45: Pauză.


Min. 22: Ocazie FCSB! Elevii lui Vintilă au construit o fază superbă de atac, cu combinaţii scurte şi rapide, iar Man şi-a întors un adversar în careu, a tras, dar şutul său a fost blocat. Mingea a ajuns la Moruţan, venit lansat pe şut, dar portarul echipei germane a fost pe fază şi a respins.


Min. 16: Ocazie FCSB! Elevii lui Vintilă ies în pase din apărare, Moruţan îi trimite pe poziţie viitoare lui Florinel Coman, iar "perla" lui Becali trage, dar departe de poarta celor de la Karlsruher.


Min. 10: Ocazie Karlsruher! Nemţii au construit bine în banda stângă, fundaşul a avansat, centrarea venită a fost respinsă în faţă, iar acţiunea a fost finalizată cu un şut defectuos, de parte de poartă.


Min. 1: A început meciul! Înainte de partidă, un copil din tribună a avut un meci pentru Coman: "Dă-mi tricoul!".


În primul meci disputat în cadrul turneului de pregătire pe care "roş-albaştrii" îl desfăşoară în Spania, FCSB a pierdut, joi, cu scorul de 0-1 (0-0), în faţa formaţiei FC Basel, locul 2 în prima ligă elveţiană. Golul a fost marcat de Zhegrova, în minutul 86.

Antrenorul Bogdan Andone a început partida Basel cu următoarea echipă:

  • Bălgrădean - Creţu, Planici, Cristea, Panţîru -Moruţan, Ov. Popescu, Oaidă - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman. În repriza a doua au jucat Vlad - Manea, Nedelcu, Filip, Momcilovici - Vână, Perianu, Olaru - Ad. Popa, Niţă, C. Dumitru.

Programul de jocuri al FCSB în Spania este următorul:

  • 18 ianuarie - FCSB - Karlsruher SC - 15:00 (16:00 ora României) - Centro Deportivo Arroyo Enmedio, Estepon
  • 20 ianuarie - FCSB - FC Lokomotiv Moscova - 16:00 (17:00 ora României) - Centro Deportivo Dama de Noche, Puerto Banus
  • 22 ianuarie - FCSB - Jeonbuk Hyundai FC - 16:00 (17:00 ora României) - Centro Deportivo Dama de Noche, Puerto Banus

Delegaţia FCSB va reveni la Bucureşti la 23 ianuarie, când va intra in linie dreaptă pentru pregătirea primului meci oficial, programat în 2 februarie, la Cluj Napoca, împotriva liderului CFR Cluj, în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare