Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB - Shanghai Shenhua 2-2. Echipa lui Teja nu reuşeşte să câştige nici al doilea amical! Florin Tănase, gol şi penalty ratat

VIDEO | FCSB - Shanghai Shenhua 2-2. Echipa lui Teja nu reuşeşte să câştige nici al doilea amical! Florin Tănase, gol şi penalty ratatgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul amical disputat împotriva echipei chineze de primă ligă Shanghai Shenhua.

Florin Tănase a fost înger şi demon. Atacantul FCSB-ului a deschis scorul în minutul 7, dar nu a reuşit să închidă meciul în minutul 54, moment în care echipa sa conducea cu 2-0, iar el a ratat o lovitură de la 11 metri. În aceeaşi fază, Dennis Man a dat pe lângă minge din câţiva metri. Cel de-al doilea gol al vicecampioanei României venise la patru minute de la reluare, în urma autogolului lui Li, după o centrare a lui Romario Benzar din flancul drept.

După pauză, pe teren a intrat şi Andrei Vlad, printre alţii, iar tânărul portar a încasat două goluri în decurs de trei minute. Mai întâi, Oscar Romero a redus din diferenţă cu un şut puternic din 18 metri, execuţie la care Vlad nu a reuşit să ajungă, deşi fotbalistul echipei chineze a tras în direcţia sa. Trei minute mai târziu s-a făcut 2-2. Li şi-a răscumpărat greşeala de la autogol şi a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap.

S-a terminat 2-2, iar FCSB rămâne fără victorie în primele două meciuri de pregătire disputate în această iarnă. În primul amical, echipa antrenată de Mihai Teja a remizat împotriva formaţiei FC Lucerna, scor 0-0.

VIDEO | FCSB - Shanghai Shenhua 2-2 (F. Tănase 7', P. Li 49'-aut. / O. Romero 72', Li 75')
Penalty ratat: F. Tănase 54'

Echipele de start:

FCSB (4-2-3-1): 34 - C.Balgradean (99 - Vlad), 20 - R.Benzar (28. Roman), 16 - B.Planic (cpt), 8 - L.Filip (4- M.Balasa 46'), 13 - Jr.Morais (77 - A.Stan 36), 6 - D.Nedelcu 27 - A.Stoian, 98 - D.Man (17 - Jakolis), 70 - F.Matei (7 - F. Coman), 10 - F.Tanase (11 - Moruţan) , 24 - R.Rusescu

Rezerve: 12 - R.Ducan, 99 - A.Vlad, 4- M.Balasa, 6 - D.Nedelcu, 7 - F.Coman, 9 - H.Gnohere, 11 - O.Morutan, 15 - M.Momcilovic, 17 - A.Jakolis, 21 - O.Perianu, 22 - C.Dumitru, 28 - M.Roman, 29 - T.Moldovan, 33 - H.Zlatinski, 42 - D.Toma, 77 - A.Stan, 80 - F.Teixeira, 92 A.Nita
Antrenor: Mihai Teja

Shanghai Shenhua: 8 - L.Zhang, 6 - P.Li, 37 - S.Sun, 15 - J.Zhu, 28 - Y.Cao, 32 - Aidi, 23 - Baijia, 10 - Giovanni, 26 - Alexander, 11 - Oscar, 27 - S.Li
Antrenor: Quique Sanchez Flores


Final.

Min. 75: GOL Shanghai Shenhua! Chinezii înscriu pentru a doua oară în decurs de trei minute în poarta lui Andrei Vlad, care a intrat după pauză. De această dată, marchează Li, cu o lovitură de cap expediată dintre Rusescu şi Adrian Stoian.

Min. 72: GOL Shanghai Shenhua! Oscar Romero îl învinge pe Andrei Vlad cu un şut din 18 metri.

Min. 66: Ocazie FCSB. Florinel Coman execută direct pe poartă o lovitură liberă de la aproximatvi 30 de metri, lateral stânga, iar mingea trece periculos pe lângă bara din stânga porţii lui Shanghai Shenhua.

Min. 54: Penalty ratat! Tănase trage modest, pe centrul porţii, iar portarul chinezilor reuşeşte să intervină, după care mingea ajunge la Dennis Man, dar atacantul FCSB-ului dă pe lângă balon din doar câţiva metri.

Min. 53: Penalty FCSB! Florin Tănase este faultat în careu de portar, iar arbitrul acordă penalty fără ezitare.

Min 49: GOOOL FCSB! Vicecampioana Ligii 1 se distanţează la 2-0, după un autogol al lui Li. Faza a început de la Bălaşa, apoi mingea a mai trecut pe la Rusescu, care l-a deschis în flancul drept pe Benzar. Fundaşul dreapta a centrat în faţa porţii pentru acelaşi Rusescu, dar fundaşul echipei chineze a reluat în proprie poartă.

Min. 46: Se reia jocul. La pauză, Lucian Filip, care a întâmpinat unele probleme medicale, i-a lăsat locul lui Mihai Bălaşa. Filip este cel de-al doilea jucător al FCSB-ului care are probleme, după Junior Morais, care a ieşit accidentat în minutul 36. Fundaşul stânga a simţit o jenă la glezna stângă, iar Teja a preferat să nu rişte.

Pauză.

Min. 44: Ocazie mare de 2-0. Raul Rusescu nu reuşeşte să reia, însă, din faţa porţii, într-o fază asemănătoare celei de la primul gol.

Min 36: Junior Morais este lovit la glezna stângă, iar Mihai Teja îl trimite în locul lui pe Alexandru Stan. 

Min. 30: FCSB are controlul jocului, dar de la gol nu a mai reuşit să se apropie periculos de poarta formaţiei chineze. Ce-i drept, nici Shanghai Shenhua nu a avut vreo ocazie până acum.

Min. 7: GOOOL FCSB! Florin Tănase deschide scorul cu un şut din apropiere, după o pasă primită excelent în faţa porţii, din dreapta, de la Raul Rusescu.

Min 2: FCSB are prima ocazie a întâlnirii. Junior Morais a şutat în forţă, din unghi, dar mingea trimisă de fundaşul stânga a fost respinsă în corner de un adversar.

Min. 1: Chinezii au primii posesia.

UPDATE 17:14 | A început meciul!

UPDATE 17:05 | Startul întâlnirii amicale dintre FCSB şi Shanghai Shenhua întârzie câteva minute.

UPDATE 16:50 | Câteva minute până la startul celui de-al doilea meci de pregătire al vicecampioanei. Antrenorul formaţiei chineze, Quique Sanchez Flores, s-a întâlnit cu Mirel Rădoi la meci. Tehnicianul spaniol l-a pregătit pe actualul selecţioner al naţionalei de tineret la Al Ain.

UPDATE 16:30 | Avem echipa de start a vicecampioanei României. Din lotul FCSB-ului lipseşte golgheterul echipei, Harlem Gnohere, care este menajat de Mihai Teja.

După un debut slab cu Lucerna (0-0), în care nu au reuşit să impresioneze cu absolut nimic, steliştii vor căuta azi prima victorie în mandatul lui Mihai Teja.

FCSB va juca duminică, de la 17:00, un amical împotriva celor de la Shanghai Shenhua, formaţie care a terminat pe locul 7 sezonul în China.

În cursul zilei, FCSB va oficializa transferul lui Ioan Hora, fotbalist care va fi prezentat de Gigi Becali, iar apoi va pleca imediat în cantonamentul roş-albaştrilor de la Marbella.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fcsbshanghai shenhua 

viewscnt
Articole similare