Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fetele de la SCM Râmnicu Vâlcea nu au putut să îşi facă antrenorul fericit: "Ne-a lipsit zilele astea" Unde s-a făcut diferenţa

VIDEO | Fetele de la SCM Râmnicu Vâlcea nu au putut să îşi facă antrenorul fericit: "Ne-a lipsit zilele astea" Unde s-a făcut diferenţa

Handbal

Comentarii

SCM Râmnicu Vâlcea îşi joacă viitorul în grupele Ligii Campionilor etapa viitoare, în Germania. Dacă vor câştiga cu Bietigheim, vâlcencele vor avea asigurată calificarea în faza secundă a competiţiei.

La eşecul împotriva lui Buducnost a contribuit şi absenţa lui Florentin Pera de la antrenamentele echipei sale pentru trei zile. Antrenorul fost internat în spital în această perioadă din cauza unor probleme de sănătate. 
 
"A fost o săptămână mai nasoală, pentru că domnul antrenor nu s-a simţit aşa de bine. Noi la antrenamente am încercat să ne facem treaba cât se poate de bine şi chiar ne-am străduit, chiar cred că fiecare dintre noi a încercat să dea ce e mai bun, adică să facem ce putem noi şi ce ştim noi cel mai bine. Eu asta am văzut la fetele mele. Din păcate, experienţa îşi spune cuvântul. Sunt multe fete experiementate la echipa din Muntenegru care evoluează de foarte mulţi ani în Liga Campionilor. Noi chiar am încercat să facem un meci frumos, am încercat să facem cât se poate de puţine greşeli, dar din păcate am făcut mai multe greşeli decât Buducnost" a spus portarul Iulia Dumanska.  
 
Campioanele României au avut-o din nou ca adversară pe Jovanka Radicevic după ce în sezonul trecut muntenegreanca a evoluat pentru CSM Bucureşti. În sala Traian, ea a fost cea mai bună marcatoare a adversarelor cu 8 goluri înscrise. 
 
"Nu am reuşit să fiu în această săpătmână alături de fete. Am îbcercat pe cât posibil din spital să transmis planutilre de antrenament ,să ţin legătura cu stafful tehnic. Am filmat antrenamentle, m-am uitat în spital ca să găsesc soluţiile cele mai bune. E greu să câştigi cu o echipă ca Buducnost, dacă ratezi de 10 ori singur cu portarul. E foarte greu. Trebuie să le prinzi chiar într-o zi foarte, foarte slabă, ca să poţi să le învingi" a spus la rândul său Florentin Pera. 
 
 
 

Afla mai multe despre: dumanskaperaprobleme de sănătatebuducnost 

viewscnt
Articole similare