Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Florin Ştefan despre schimbarea lui Csaba Laszlo de la Sepsi: ”Era nevoie de un şoc!” Cum a comentat arbitrajul lui Colţescu

VIDEO Florin Ştefan despre schimbarea lui Csaba Laszlo de la Sepsi: ”Era nevoie de un şoc!” Cum a comentat arbitrajul lui Colţescu

Superliga

Comentarii

FC Viitorul a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în etapa a XVII-a a Ligii I. Echipa ardeleană a evoluat cu doi jucători mai puţin încă din minutul 36.

La finalul partidei, internaţionalul de tineret, Florin Ştefan: ”E primul meci când echipa mea primeşte două cartonaşe roşii în prima repriză. Ştiam că ne aşteaptă un meci dificil. Am egalat dintr-o fază fixă, dar apoi au venit cele două eliminări şi ne-au făcut meciul foarte dificil.  Nu vreau să discut despre arbitraj, nu sunt eu în măsură” a mărturisit Ştefan.

Ştefan nu s-a abţinut totuşi să comenteze arbitrajul lui Colţescu: ”Rămânem cu un gust amar. Am venit să obţinem victoria, să obţinem puncte. Dar din păcate aţi văzut că ne-am făcut singuri meciul greu şi plecăm cu zero puncte acasă. Noi singuri, noi am făcut acele erori când am primit cartonaşe galbene, roşii. Şi acolo s-a decis meciul, zic eu”

Despre schimbarea lui Csaba Laszlo, internaţionalul de tineret a spus: ”Eu zic că era nevoie de un şoc. Acum să vedem dacă şocul este binevenit sau nu. Ştim că trecem printr-o perioadă grea şi vin două meciuri dificile. Nu mă aşteptam să fim aici, dar nu avem ce face, trebuie să o scoatem la capăt şi să vedem la finalul campionatului unde suntem” a mai spus Florin Ştefan. 

Afla mai multe despre: csaba laszloflorin ştefan 

viewscnt
Articole similare